Doya Doya Moda'nın güzel ismi Aleyna kimdir? Yeni sezona damga vuran bu isim kaç yaşında ve nereli? Doya Doya Moda Aleyna Instagram'ı var mı?

TV8'in ilgiyle takip edilen moda programı Doya Doya Moda'nın güzel yarışmacısı Aleyna dikkat çekmeyi başardı. Yarışmada doğal tavırları ve güzelliğiyle dikkat çeken Aleyna'ya dair bilgiler merak ediliyor. Peki, Doya Doya Moda Aleyna kim, kaç yaşında? Aleyna'nın ınstagram hesabı var mı? İşte detaylar...

21.07.2022-11:40 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-11:40) Doya Doya Moda'nın güzel ismi Aleyna kimdir? Yeni sezona damga vuran bu isim kaç yaşında ve nereli? Doya Doya Moda Aleyna Instagram'ı var mı?

Renkli jüri üyeleri ve güzel yarışmacılarıyla seyirciye ekrana kilitleyen Doya Doya Moda programı yeni sezona bomba gibi giriş yaptı. Programda Türkiye'nin en tarz kadını olmak için yarışan yarışmacılardan Aleyna gerek güzelliği gerekse hırsıyla oldukça dikkat çekiyor.

Doya Doya Moda Aleyna Koç kim?

2001 yılında Balıkesir'de dünyaya gelen güzel yarışmacı Aleyna Koç, 21 yaşındadır. Hayatını Balıkesir'de sürdüren Aleyna Doya Doya Moda programında kendini kanıtlamak için İstanbul'a gelmiştir.

Üniversite eğitimine devam eden güzel yarışmacı aynı zamanda modellik yapmaktadır.

 doya doya moda aleyna

Doya Doya Moda yeni bölüm ne zaman?

Doya Doya Moda'nın yeni bölümleri hafta içi her gün saat 16:00'da TV8 ekranlarında!

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal