Gelsin Hayat Bildiği gibi gerçekten uyarlama mı? Show TV Gelsin Hayat Bildiği gibi dizi konusu ve oyuncuları

Show TV’nin iddialı yaz dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin detayları dizi severler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki Gelsin Hayat Bildiği gibi gerçekten uyarlama mı? İşte Show TV Gelsin Hayat Bildiği gibi dizi konusu ve oyuncuları ve diğer detayları...

22.07.2022-09:56 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-09:56) Gelsin Hayat Bildiği gibi gerçekten uyarlama mı? Show TV Gelsin Hayat Bildiği gibi dizi konusu ve oyuncuları

Dün akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen Show TV’nin iddialı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. BKM’nin yapımcısı, yönetmeninin Altan Dönmez ve senaristinin ise Gani Müjde olduğu dizinin konusu ve oyuncuları başta olmak üzere pek çok detayı internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor.  

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi konusu nedir?

Karanlık geçmişini arkasında bırakarak bir polisle işbirliği yapan Sadi Payaslı, bu işbirliği sayesinde coğrafya öğretmeni olarak hayatında beyaz bir sayfa açmıştır. Payaslı, atandığı Karabayır Lisesi'nde tanıştığı, yolu ıslahevinden geçmiş ve kendilerine verilen ikinci şansı kullanmak isteyen beş genç ile heyecan dolu bir hikayeyi paylaşacaktır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları kimlerdir?

Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncularını Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez oluşturuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal