Seni Kalbime Sakladım dizisi uyarlama mı? TRT 1 Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ve oyuncuları

TRT 1’in yaz dizisi olan Seni Kalbime Sakladım hakkındaki araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Peki Seni Kalbime Sakladım dizisi uyarlama mı? TRT 1 Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ve oyuncuları detayları haberimizde...

22.07.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-09:47) Seni Kalbime Sakladım dizisi uyarlama mı? TRT 1 Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ve oyuncuları

TRT 1’in çiçeği burnunda yaz dizisi Seni Kalbime Sakladım’da heyecan hiç hız kesmiyor. Romantik Komedi türündeki iddialı yapımın yönetmenliğini Şenol Sönmez yapıyor. Dizi dün yayınlanan yeni bölümüyle 1. ayını devirirken Seni Kalbime Sakladım dizisi hakkındaki araştırmalar halen sürüyor. TRT 1 Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ve oyuncuları da araştırma konuları arasında yer almaya devam ediyor. Peki Seni Kalbime Sakladım dizisi uyarlama mı?

Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu nedir?

Seni Kalbime Sakladım dizisi zeki, yetenekli ve çok güzel olan Zeynep ile naif karakterli fakat yeri gelince delikanlı olan Civanmert’in komik aşk hikayesini anlatıyor.

Seni Kalbime Sakladım

Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncuları kimlerdir?

Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncu kadrosunu  Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz, Gülseren Gürtunca, Osman Alkaş, Gökçe Akyıldız, Mehtap Bayri, Elçin Afacan gibi isimler oluşturuyor. 

Seni Kalbime Sakladım dizisi yeni bölümü 28 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal