Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisi final mi yapıyor? Ne zaman yapacak? Gelsin Hayat Bildiği gibi yeni sezonda olacak mı?

Show TV'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği gibi geçtiğimiz haftalarda ekran macerasına başladı. Diğer dizilere göre oldukça farklı bir konuyu ele alan dizi şimdilik seyirciden tam not almayı başarırken dizinin ne zaman final yapacağı merak edildi. Peki, Gelsin Hayat Bildiği gibi ne zaman final yapacak? Yeni sezonda olacak mı? İşte detaylar...

27.07.2022-11:07 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-11:07) Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisi final mi yapıyor? Ne zaman yapacak? Gelsin Hayat Bildiği gibi yeni sezonda olacak mı?

Yaz sezonuna iddialı bir giriş yapan ve şimdiden kendi kitlesini oluşturan Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinin akıbeti merak ediliyor. Dizi seyirci tarafından her ne kadar sevilmiş olsa da Show TV yapımının alacağı karar hiç bilinmiyor. Bundan dolayı dizinin yeni sezonda ekranda olup olmayacağı merak ediliyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ne zaman final yapacak?

Dizinin kanalla yaptığı ilk sözleşme sekiz bölümden oluşuyor. Ancak tarafların ortak düşüncesi dizinin yeni sezonda da devam etmesi yönünde. 

Dizi, ilk altı bölüm reytinglerinde 3 reytingin üstünde yer almazsa sözleşmenin son bulduğu sekizinci bölümde final yaparak ekran macerasını sonlandıracak. Ancak kanalın diziyi devam ettirebilmek için elinden gelen her şeyi yapacağı düşünülüyor.

Farklı hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin yeni sezonda da devam edeceği hatta ikinci sezon hazırlıklarının bile başlayacağı düşünülüyor.

 gelsin hayat bildiği gibi dizisi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting sonuçları

Dizinin ilk reytingleri çok umut verici değil. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 21 Haziran 2022 de ekranlara gelen 1. bölümünde sadece 1.71 reyting alabildi. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi rakipleri Duy Beni, Seni Kalbime Sakladım ve Masterchef Türkiye’nin gerisinde kaldı. Ancak dizi eleştirmenleri 2. haftadan sonra reytinglerin artacağını düşünüyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal