Gelinim Mutfakta puan durumu 17 Mayıs 2022 Salı

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan eksik olmuyor. İzleyicilerin ilgiyle takip ettikleri yarışma programı Gelinim Mutfakta’da 17 Mayıs Salı gününün puan durumu ve kazananı merak konusu oldu. İzleyiciler 17 Mayıs Salı günü hangi gelin çeyrek altın kazandı? Sorusuna yanıt aramaya başladı.

17.05.2022-16:16 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-16:16) Gelinim Mutfakta puan durumu 17 Mayıs 2022 Salı

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Gelinim Mutfakta programında rekabet devam ediyor. Gelinlerin kayınvalideleri ile birlikte yarıştığı programda günün kazananı çeyrek altın kazanırken haftanın kazananı da 5 altın bileziğin sahibi oluyor. İzleyiciler 17 Mayıs Salı günü hangi gelinin kaç puan aldığını ve kimin günün kazananı olduğunu araştırmaya başladı.

Nursel Ergin’in sunumuyla ekranlara gelen yarışma programı Gelinim Mutfakta’da kıyasıya rekabet devam ediyor. İzleyiciler, ilgiyle izledikleri yarışmada 17 Mayıs Salı günü hangi gelinin birinci olduğunun yanıtını aramaya başladı. Kayınvalidelerin gelinlerine kaç puan verdiği ve toplam puan durumu merak edilen konular oldu. 

Gelinim Mutfakta 17 Mayıs Salı

Gelinim Mutfakta 17 Mayıs Salı günü 932. Bölümüyle ekranlara geldi. Gelinler bugün Soteli Çanak yemeğini yaparak birbirleriyle yarıştı. Aslıhan, Sena Nur, Eda Nur, Damla gelin kendilerine verilen tarifi hazırlayarak kayınvalidelerin tadımı için hazır hale getirdi.

Gelinler verilen tarifi yaparken kaynanalar odasında da yer yerinden oynadı. Nuray hanımın sözleri programa damga vururken izleyiciler de ekrana kilitlendi. Nuray hanımın itirafı ile birlikte herkes şaşkına dönerken en çok şaşıran isim de Aslıhan oldu. 

Gelinim Mutfakta

Günün kazananı kim oldu?

Kayınvalidelerin tadım ve puanlamasının ardından sıra puan durumunun açıklanmasına geldi. Sunucu Nursel Ergin, kayınvalidelerin puanları sonrası puan tablosunu açıklayarak günün birincisini ilan edecek. İzleyicileri ekranlara kilitleyen açıklama anlarında, gelinler de nefeslerini tutarak sonucu beklemeye başladı. Kayınvalidelerden ve sunucu Nursel’den en yüksek puanı toplayan gelin günün birincisi olup çeyrek altını yakasına takacak. İşte 17 Mayıs Salı gününün birincisi olan gelin…

Senanur: 16

Damla: 22

Edanur: 1

Aslıhan: 15

Gelinim Mutfakta’nın 17 Mayıs Salı günü yayınlanan programının birincisi olan gelin Senanur oldu...

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal