Gelinim Mutfakta Öykü kimdir? Gelinim Mutfakta yeni yarışmacısı Öykü hakkında bilgiler

Gündüz kuşağının en çok takip edilen programlarından olan Gelinim Mutfakta hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyici karşısında yerini alıyor. Dört gelin ve kaynananın yer aldığı programda her gün birbirinden farklı lezzetler yapılıyor. Yarışmaya yeni gelen Öykü gelin izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Öykü kimdir? Gelinim Mutfakta Öykü nereli? Gelinim Mutfakta Öykü kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtı…

02.04.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-15:19) Gelinim Mutfakta Öykü kimdir? Gelinim Mutfakta yeni yarışmacısı Öykü hakkında bilgiler

Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta yarışma programında rekabet devam ediyor. Her hafta birbirinden farklı lezzetleri en lezzetli şekilde yapmak için ter döken gelinler merak konusu oluyor. Hasret gelinin yasak olan yere girmesinin tespit edilmesi ile programdan diskalifiye edilmesinin ardından programa gelecek olan yeni gelin merak edilmeye başlandı. 14 Şubat tarihinden bu yana programda yer alan Hasret gelin ve kaynanası Nurten Hanım programdan diskalifiye oldu. Diskalifiye edilmesinin ardından yerini gelen yeni gelin Öykü Topaloğlu oldu. 1 Nisan Cuma günü yarışmaya katılan Öykü gelin merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Öykü kimdir? Gelinim Mutfakta Öykü nereli? Gelinim Mutfakta Öykü kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtı haberimizde…

Gelinim Mutfakta Öykü gelin kimdir?

31 Mart tarihinde telefonla girilmemesi gereken bir yere girdiği tespit edilen Hasret gelin yarışmadan diskalifiye oldu. 14 Şubat tarihinden bu zamana kadar yarışmada yer alan Hasret gelin beş bileziğe çok az bir süre kala elendi. 1 Nisan Cuma günü ekrana gelen haftanın finalinde ise elenen yarışmacının yerine Öykü gelin dahil oldu. Yeni gelin dikkatleri üzerine çekerken birçok izleyici tarafından araştırılmaya başlandı. 

İstanbul’da yaşayan Öykü gelin, fiziğiyle hem izleyicilerin hem de programın sunucusu güzeller güzeli Nursel Ergin’in dikkatini çekti. Yeni gelin Öykü’ye fiziği hakkında yorum yapan Nursel Ergin’in “ Gelinim gelinim manken gibi gelinim” sözleri Yeşim gelini kızdırdı. 

Yeşim gelin şarkının kendine ait olduğunu söylerken Öykü gelin “ Artık benim oldu” ifadelerini vurguladı. Sözleriyle programa iddialı bir başlangıç yapan Öykü gelin hakkında araştırmalar devam ediyor.

Gelinim Mutfakta ÖyküÖykü Topaloğlu kimdir? 

İstanbul’da yaşayan Öykü Topaoğlu, 1993 yılında Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. 2013 yılında evlenen Öykü, 9 yıllık evlidir. İki çocuk sahibi olan Öykü Topaloğlu biri 4 biri 6 yaşında olan iki kız çocuğu vardır. Üniversitede bankacılık bölümü okumuş olan Öykü, şuanda çalışmamaktadır.

Gelinim Mutfakta Öykü gelin instagram adresi var mı? 

Diskalifiye edilen Hasret gelinin yerine programa dahil olan Öykü gelin, güzelliği ve fiziğiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı. Nursel Ergin’in de Öykü gelinin manken gibi olduğunu vurgulayan sözleri karşısında izleyicilerde Öykü gelinin instagram adresini merak etti. Güzel gelin Öykü’nün instagram hesabı henüz bilinmiyor.

Gelinim Mutfakta Öykü hangi gün programa katıldı? 

Ekranların sevilen programı gelinim mutfakta birçok kişi tarafından takip ediliyor. Hafta içi her gün ekrana gelen programda 31 Mart Perşembe günü hiç istenmeyen bir olay yaşandı. Telefonla girilmemesi gereken yere telefon ile girildiği tespit edilen Hasret gelin yarışmadan diskalifiye edildi. 1 Nisan Cuma günü programın son gününde yarışmaya Öykü gelin katıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal