Gelinim Mutfakta Nuray kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Kanal D'nin sevilen yarışma programlarından 'Gelinim Mutfakta'da yarışmacı olarak katılan kaynana Nuray, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Damla Saçıkara'nın kayınvalidesi olarak yarışmada yer alan Nuray hanımın kim oluğu ve kaç yaşında olduğu ayrıca merak ediliyor.

28.03.2022-02:26 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-02:26) Gelinim Mutfakta Nuray kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Kanal D ekranlarında gündüz kuşağı programlarından biri olan Gelinim Mutfakta hafta içi hergün saat 13.00'da ekranlarda oluyor. Yarışmacıların müdavimleri, gelinlerin kıyasıya yarıştığı yemek programında haftanın son günü hangi gelinin eleneceğini merakla bekliyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 28 Mart Pazartesi günü başlayacak olan yeni bölümlerinde yarışmaya katılacak yeni gelin ve kaynanasının kim olduğu belirlendi. Eski yarışmacılardan Damla Saçıkara'nın yedinde geri döndüğü yarışmaya Damla kayınvalidesi Nuray hanım ile birlikte yarışacak.

Gelinim Mutfakta Nuray kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Gelinim Mutfakta Nuray kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Gelinin Mutfakta yarışmacılarından Damla'nın kaynanası Nuray hanım, tıpkı gelini gibi en çok merak edilen isimler arasında şimdiden yerini aldı. Daha önce de aynı yarışmada gelini Damla ile birlikte yarışan fakat bir süre sonra elenerek yarışmaya veda etmek zorunda kalan Nuray Gülap, tekrar geri dönmenin sevincini yaşıyor. Nuray Gülap, konuşma tarzı ve hanım efendiliği ile tüm dikkatleri üzerine çekerken  gelini Damla'ya çok güvendiğini ve yarışmayı kazanmak istediklerini söylediği öğrenildi.

Ev hanımı olan ve 2 çocuğu bulunan Nuray hanımın aslen Amasyalı olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal