Gelinim Mutfakta Miyase nerede, diskalifiye mi oldu? Miyase neden gönderildi, geri gelecek mi?

Haber bültenimizde yer verdiğimiz ve kısa bir süre zarfında dikkatleri üzerine toplayan Gelinim Mutfakta Miyase nerede, diskalifiye mi oldu? Miyase neden gönderildi, geri gelecek mi? haberine dair en yeni gelişmeler 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü yayınlanmış haberimizde yer alıyor.

11.05.2022-08:30 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-12:21)

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta adlı programda neler olur ? Yarışmacılardan Miyase elendi mi ? 22 Nisanda alınan karar seyirciyi şaşkına çevirdi. Sorularınızın cevabı haberimizde...

Gelinim mutfakta yarışması izleyiciler tarafından seviliyordu. Fakat uzun süredir orda yarışan Beyhan ve gelini Yeşimin elenmesi sonucunda yarışmanın heyecanını azaldı.

Gelinim mutfakta yarışmasını daha önce Demet Akalın sunuyordu. Demet Akalın özel hayatı ve mesleği gereği yoğun çalıştığı için yarışmada sunuculuk yapmayı bıraktı. her hafta başka bi ünlünün konuk olmasıyla yarışma devam etti.

Konuk olan ünlüler arasında Nursel Ergün kalıcı olarak programı sunmaya başladı. Yarışmada yapılan puanlamalar sonucunda bilezik ve altın veriliyordu. Miyase sonradan yarışmaya katılmasına rağmen rakipleri Yeşim'i geçerek üstünlük sağladı. 54 bileziğin sahibi oldu.

Bu durum izleyicilerin ilgisini kaybetmesine neden oldu ve yapım şirketi bir karar aldı.
gelinim mutfakta

Miyase neden gönderildi? Miyase ne zaman geri gelecek ?

5 aydır yarışmada olan Miyase'nin rekabeti seyirciler tarafından taktir görmüştü. Miyase eski yarışmacılardan Aysun'u rakip gördüğünü açıkladı ve onunla yarışmak istediğini söyledi.

Sün bir yazı paylaşıldı. Bu yazı; Arkadaşlar yarın Miyase'yi gönderiyorlar. 54 bilezik ile finale çağrılmasına karar verildi. Miyase bu sezon finaline gelecek.

Bu habere Miyase oldukça sevindi.

Geçen sezonlarda best of düzenlendiğinde Miyase nin rakip gördüğü Aysun Kuşatan galip gelmişti. Bu sezonda ise Miyase ve Aysun'unda olacağı Best of yapılması bekleniyor.

Miyase Ne zaman geri gelecek ?

Bu sezonda yarışmanın bitmesine 4 hafta kala yarışmaya katılacağı bekleniyor.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal