Burcu Kıratlı'yla boşanma arifesinde olan Sinan Akçıl yeni aşklara yelken açmak için yeşil ışık yaktı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl yeni bir aşka yelken açmak için boşanma davasının sonlanmasını beklediğini belirtti. İşte o detaylar...

22.04.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-15:53)

Pop müziğine birçok şarkı kazandıran ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, son zamanlarda özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Bir dargın bir barışık olduğu eşi Burcu Kıratlı ile boşanma arifesinde olan ünlü şarkıcı evliliği hakkında; ''Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent’teki büyük daireyi Burcu’ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez âşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın'' ifadelerini kullanmıştı. 

Sinan Akçıl'ın aşk itirafı

Akçıl: Boşanma olsun sonra konuşuruz bunları 

Ünlü şarkıcının açıklamalarından sonra düşüncelerini dile getiren Burcu Kıratlı ise; ''Evet, şu an bir boşanma durumumuz var ama beklemedeyiz. Asla aldatma yok. Araya üçüncü kişiler girdi. Bizim derdimiz tamamen kendimizle. Derdimiz de iki kişilik, kavgamız da iki kişilik, aşkımız da iki kişilik. Birbirimize çok ağır yaşattığımız bir şey yok. Sadece bekliyoruz. Sonucunu da yakında göreceğiz'' şeklinde konuşmuştu. Önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıyan Sinan Akçıl, yeni şarkısı hakkında detaylar verdi. Yanımdadır şarkısının klip çekiminin nasıl geçtiğini anlatan Akçıl; ''Çok güzel bir klip oldu. Her şeyin gerçekçi olması için elimden geleni yaptım. Dayak yedim, 20 ton suya maruz kaldım ve klipteki partnerim Bihter bir sahnede gerçekten ağladı'' dedi. Geçtiğimiz günlerde adı Müge Anlı ile anılan ünlü şarkıcıya muhabirler; ''Bu kadar yoğun tempo içinde aşk hayatına nasıl zaman ayırıyorsunuz?'' diye sordu. Bunun üzerine Akçıl ise; ''Önce bir boşanma olsun sonra konuşuruz bunları'' diyerek kafaları karıştırdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal