Gelinim Mutfakta klüp sandviç tarifi : en güzel ve lezzetli klüp sandviç nasıl yapılır? Kulüp sandviç malzemeleri ve pratik tarifi

Gelinim Mutfakta da yapılmış olan Clup sandviçi İnternet üzerinde merak edilen aperatifler arasında yerini aldı. Kısa sürede tavuklu ve bol malzemeli bir sandviç hazırlayarak kendini mutlu etmek isteyen kişiler favorilerine bu lezzeti eklemiş durumdalar. Peki, Gelinim Mutfakta Clup Sandviç tarifi nasıl yapılır? İşte merak edilen lezzet hakkındaki tüm ayrıntılar sayfamızda yer almaktadır.

26.05.2022-12:47 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-12:47) Gelinim Mutfakta klüp sandviç tarifi : en güzel ve lezzetli klüp sandviç nasıl yapılır? Kulüp sandviç malzemeleri ve pratik tarifi

Gelinim Mutfakta da yapılmış olan Clup sandviçi İnternet üzerinde merak edilen aperatifler arasında yerini aldı. Kısa sürede tavuklu ve bol malzemeli bir sandviç hazırlayarak kendini mutlu etmek isteyen kişiler favorilerine bu lezzeti eklemiş durumdalar. 

klüp sandviç

Gelinim Mutfakta Clup sandviç tarifi nasıl yapılır?

Kısa zaman içerisinde lezzetli bir aperatif hazırlayarak karnını doyurmayı düşünen kişiler, lezzetli tarifleri hazırlamak için araştırmalara başlamış durumda. Gün içinde dilediğiniz zaman hazırlayıp yiyebileceğiniz en güzel tarifi sizler için aşağıda vermiş bulunmaktayız. Piknik veya gezilerde hemen hızlıca hazırlayarak yanınızda götürebileceksiniz. 

Clup Sandviç malzemeleri;

1 ad tavuk göğsü, 

4 ad kornişon turşu,

Yarım ad göbek salata,

6 dilim Jambon,

6 dilim beyaz tost ekmeği,

6 yk Mayısonez

2 ad yumurta

4 ad biberli yeşil zeytin

Yarım tatlı kaşığı karabiber,

1 yk zeytinyağı

Yapılışı;

Tavuk göğsünü buharda 25-30 dk kadar haşlayınız. Ortasından kesme yaparak pişip pişmediğine bakınız. Haşlanmış olan tavuğu kenara alarak, tuz, karabiber ve zeytinyağı ile lezzetlendirin. Yumurtaları 8,5 dk kadar haşlayınız. Ekmekleri fırın tepsisinde 200 derecede 8 dk kızartın. Kızarmış olan ekmeklerin içlerine 1 kaşık mayonez sürmelisiniz. 2 kat ekmeğin üzerine göbek salata ve tavuk, 2. dilimin üzerine jambon, yumurta ve turşu ekleyiniz. Son dilimi ise mayonezli olan kısmın alta gelecek şekilde kapatın. Ortasında 2 ad zeytin geçirilmiş olan kürdanla ortadan sabitleyerek servise hazır etmiş olun. Şimdiden afiyet olsun.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal