Gelinim Mutfakta bu hafta eleme yok mu, neden yok? 15 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu

Kanal D ekranlarının en sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta elemenin olup olmayacağı merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta isimli yarışma programının 15 Nisan günü için puan durumları ve günün birincisi de yine izleyiciler tarafından merak edildi. Hafta içi her gün ekranlarda olan ve yemek yetenekleri ile mücadele eden gelinlerin 15 Nisan son puyan durumlarını sizler için derledik.

15.04.2022-14:41 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-14:41) Gelinim Mutfakta bu hafta eleme yok mu, neden yok? 15 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının sıkı takipçileri 11-15 Nisan haftasında yemek yeteneklerini göstererek yarışan 4 yarışmacının puan durumlarını takip ediyorlar. Yarışmacılardan Elif'in Salı günü yarışmadan ayrılması sonrası eleme durumunun kalan 3 yarışmacı arasından mı olacağı izleyiciler arasında merak uyandırdı.

8 Nisan Cuma günü yarışmadan elenen Öykü ile kaynanası Gülümser’in yerine gelen Elif ve kaynanası Ayla, yarışmaya kalıcı olarak geldiklerini söylemişlerdi. 11 Nisan Pazartesi günü Elif'in yarışmayı 3. sırada tamamlaması sonrası 12 Nisan Salı günü Elif, kaynanalardan toplamda 5 puan topladı ve bu puanların üzerine de yaptığı 5 hatadan dolayı 2'şer puanları kırıldı ve o günkü yarışmadan -10 puan aldı. Ceza puanı da eklenen Elif, eski puanla günü kapatmış oldu.

Gelinim Mutfakta

13 Nisan Çarşamba günü Elif ve kaynanası Ayla yarışmaya çıkmama kararı aldı ve programdan ayrıldıklarını bildirdi. Sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrıldıklarını söylenilen Elif ve kaynanasının aldıkları eksi puandan dolayı yarışmaya bir daha çıkmama kararın aldıkları öğrenildi.

Yarışmanın sunucusu Nursel Ergin ise bu hafta eleme gününün Yeşim, Damla ve Miyase ile olacağını söyledi. Eleme geride olan bu 3 yarışmacı arasında olması beklenirken 15 Nisan Gelinim Mutfakta yarışmasındaki Yeşim, Damla ve Miyase'nin puan durumları da merak edildi.

Gelinim Mutfakta

15 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu

Yeşim : 42 + 6 = 48

Miyase : 45 + 17 = 62

Damla : 41 + 11 = 52

Bahar : 20 + 8 = 8

Gelinim Mutfakta'nın 14 Nisan Perşembe günü yayınladığı bu puanların üzerine bugün yarışan yarışmacıların yeni puanları da eklenecek ve eleme şamasına öyle geçilecek. Dünkü puanlara bakılırsa Yeşim, 48 puanla eleme potasına düşen isim olduğu görülürken Damla'nın Yeşim'den 4 puan fazla aldığı ve eleme potasının bir tık üzerinde bulunduğu görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal