10.09.2021-17:54 (Son Güncelleme:10.09.2021-18:13)


1

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus'dan, Galatasaray'ın transfer etmeyi çok istediği Gedson Fernandes ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar geldi. Teknik adam yaptığı açıklamada, Gedson Fernandes'in Benfica'da kalmak istediğini açıkladı.



2

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da yoğun bir transfer dönemi geride kaldı. Sarı kırmızılılarda özellikle Fatih Terim'in de isteğiyle bir oyuncu üzerinde çok durulmuştu ve çok transfer edilmek istenmişti. O futbolcunun Gedson Fernandes olduğu biliniyor.



3

Galatasaray'ın çok büyük ısrarla istediği Gedson Fernandes'in transferinde Benfica ile anlaşma sağlanamamıştı. Galatasaray transfer için epey bir çaba harcamıştı fakat futbolcunun kulübü Benfica ile ortak noktada buluşulamamıştı.



4

Galatasaray transferde çok ısrarcı ve son zamanlara kadar yıldız ismi transfer etmek için mesai harcamıştı. Sarı kırmızılılar çabalarına rağmen bir sonuç alamadığı için genç yıldız yerine başka alternatiflere yönelmişti.



5

2020/2021 sezonunun ikinci yarısını Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Gedson, bu sezon başında ise Benfica'ya geri döndü.



6

Portekizli futbolcu bu sezon 8 maçın sadece 1 tanesinde 7 dakikalık performans sergiledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR