04.03.2022-15:48 (Son Güncelleme:04.03.2022-16:07)


1

Galatasaray'ın, Çaykur Rizespor'u 4-2 yendiği karşılaşma sonrasında Gedson Fernandes'in sarı kırmızılıların soyunma odasına gelerek eski arkadaşlarına yaptığı itiraflar gündeme oturdu.



2

Sarı kırmızılıların eski yıldızı Gedson Fernandes ile ilgili gündeme bomba gibi itiraflar düştü. Sarı kırmızılıların eski futbolcusu Gedson Fernandes'in yakın zamanda Beşiktaş'a transfer olması ve ardından Çaykur Rizespor'a kiralık olarak gönderilmesi büyük yankı uyandırmıştı.



3

Yaşanan bu transfer gelişmesinden sonra Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında Süper Lig'de zorlu bir maç oynanmış ve Galatasaray karşılaşmayı 4-2 kazanmıştı.



4

Maç sonrası Gedson Fernandes'in, Galatasaray soyunma odasına geldiği ve dikkat çeken itiraflarda bulunduğu öğrenildi.



5

Galatasaray'ın 4-2 kazandığı Çaykur Rizespor maçı sonrasında Gedson Fernandes'in, sarı kırmızılıların soyunma odasına geldiği ve eski takım arkadaşlarına çarpıcı açıklamalarda bulunduğu öğrenildi. Galatasaraylı futbolcuların kendisine neden gelmediğini sorduklarında, 'Gelmeyi çok istedim ama beni almadılar...' dediği aktarıldı.



6

Gedson Fernandes'in transferiyle alakalı olarak Galatasaray Başkanı Burak Elmas, 'İsteseydik alırdık' ifadelerine yer vermişti.



7

O dönem transferde söz sahibi olan başkan danışmanı Luis Campos'un öncelik olarak maliyetsiz bir 6 numara almak istediği ve bu nedenle Gedson Fernandes transferine sıcak bakmadığı öğrenildi. Bundan dolayı Erick Pulgar bedelsiz olarak kiralık takıma geldi.



8

Galatasaray taraftarları, önceden takımda kiralık olarak forma terleten Gedson Fernandes'in transferini dört gözle bekliyordu. Hatta futbolcunun sarı kırmızılılara transferine çok olası bakılıyordu. Fakat futbolcudan ters bir köşe gelerek Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Yaşanan bu gelişmeler büyük yankı uyandırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR