04.03.2022-14:14 (Son Güncelleme:04.03.2022-14:35)


1

Galatasaray, Manchester City'den Espanyol'a kiralık olarak gönderilen 24 yaşındaki Yangel Herrera'nın transferiyle ciddi bir şekilde ilgileniyor.



2

Bu anlamda sarı kırmızılılarda gündeme son olarak oldukça sürpriz bir isim geldi. Galatasaray'da son olarak gündeme gelen isim ise Yangel Herrera oldu. Futbolcunun transferiyle ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.



3

Galatasaray teknik diektörü Domenec Torrent'in Venezuela'nın 24 yaşındaki merkez orta saha futbolcusu, Yangel Herrera ile ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor.



4

Teknik adamın Manchester City'den, Espanyol'a kiralanan futbolcuyu özenle takip ettiği ve futbolcunun transferi için Burak Elmas'a özel istekte bulunduğu ise gelen bir başka bilgiler arasında bulunmakta.



5

Bu anlamda genç yıldızın transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu.



6

Ana mevkisi merkez orta saha olan Yangel Herrera yan mevki olarak ise önlibero olarak forma terletiyor. Kariyerine Venezuela'nın Monagas takımında başlayan futbolcu, ardından ardından Manchester City altyapısına katıldı. Manchester City'den sonra ise New York City'e kiralandı.



7

Futbolcu ardından Granada ve Huesca takımlarına kiralandı. En son ise Espanyol takımında forma terletiyor.



8

Futbolcunun orta sahadaki hızı ve teknik gücü oldukça dikkat çekmekte. 24 yaşındaki futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler Galatasaray taraftarlarını da oldukça heyecanlandırdı. Bu anlamda sarı kırmızılı taraftarlar futbolcu ile ilgili gelişmeleri dikkatle takip etmeye başladılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR