Gazzeli Akrobatlardan Dünyaya Barış Mesajı

Akrobatlar Gazze'de bulunan Beyt Lahiya kentinde saldırılar nedeniyle oluşan enkazın üstünde dünyaya barış mesajı verdi.

27.05.2021-15:36 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-15:54) Gazzeli Akrobatlardan Dünyaya Barış Mesajı

İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya beldesine düzenlediği saldırılarının enkazı üzerinde toplanan 3 akrobat genç, akrobasi gösterisi yaptı.

Filistinli genç Ahmed Ebu Hasira, tüm dünyaya barış ve yaşam mesajı vermeyi hedeflediklerini söyleyip, ağzından çıkardıkları ateşleri ima ederek ''Bu küçük ateşin, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar ve sivillere yönelik işlediği katliam ateşinin yanında hiçbir değeri yok.'' dedi.

Gazzeli Akrobatların dünyaya barış gösterisi

''BİZ YAŞAM İNŞA EDERİZ''

Dünyanın dikkatini İsrail'in Filistin'de yaptığı katliama çekmek istediklerini söyleyen genç akrobasiler barışı ve yaşamayı sevdiklerini ama İsrail'in bu katliama bir türlü son vermeyip saldırıları sürdürdüğünü söyledi.

Ebu Hasira, ''Biz yaşam inşa edenleriz. Yıkımcı değiliz. Ancak işgalci ve Filistinlilere saldıran bir devlet var. Bu yıkım onun saldırılarının eseridir.'' diye konuştu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik 10 Mayıs'ta başlayan saldırılar, İsrail-Hamas arasındaki ateşkes kararıyla 21 Mayıs'ta sonlanmıştı.

İsrail'in aldırılarda 254 kişi hayatını kaybederken 1948 kişi ise yaralandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal