Gazze'de hayat durdu: İletişim ve internet kesildi

İsrail ve Filistin arasında süregelen savaşta Gazze Şeridi, olumsuz yönde etkilenmeye her geçen gün devam ediyor. Son olarak Filistin kaynaklı iki şirket, internetin tamamen kesildiğini açıkladı. İşte detaylar...

12.01.2024-20:23 - (Son Güncelleme: 12.01.2024-20:23)

7 Ekim’den bugüne devam eden İsrail- Filistin savaşı, kanlı ve akılalmaz zahiyatlarla sürüyor. İsrail'in üç ayı aşkın süredir saldırdığı Gazze Şeridi'nde faaliyet gösteren iki Filistinli telekomünikasyon şirketi ve Gazze Şeridi'nin çoğu yerinde internet hizmetlerinde kesinti yaşandığını duyurdu.

Gazze

Telekomünasyon şirketlerinin son durumu açıklandı

Filistin Telekomünikasyon Şirketi Jawwal "Devam eden saldırı nedeniyle Gazze Şeridi'ndeki tüm hizmetlerin (cep telefonu, sabit hat ve internet) tamamen kesildiğini duyurmaktan üzüntü duyuyoruz" açıklamasını yaparak şirketin son durumunu açıkladı. Bir diğer telekomünikasyon şirketi Ooredoo'dan yapılan açıklamada ise Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden İsrail saldırıları nedeniyle ana hatların defalarca zarar gördüğü belirtilirken, Gazze'nin güneyi ve orta kesiminde şirketin tüm hizmetlerinin durduğu kaydedilen haberde, kuzey kesimde iletişimin kesintili olarak devam ettiği de aktarıldı.

(AA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal