Gaziosmanpaşa'da Acı Olay: İki Kardeş Yanan Evde Can Verdi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da annelerinin evde olmadığı sırada çıkan yangında 3 yaşındaki Muhammet Köken ile 1 yaşındaki Mesut Efe Öğündür hayatını kaybetti, kardeşleri Elif ise ağır yaralandı.

17.12.2021-15:17 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-16:57)

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde çıkan yangın sonucu iki kardeş hayatını kaybetti. Yapılan araştırmalar kapsamında yangının elektrikli ısıtıcıdan çıktığı belirtildi. İstanbul Gaziosmanpaşa'da annelerinin evde olmadığı sırada çıkan yangında 3 yaşındaki Muhammet Köken ile 1 yaşındaki Mesut Efe Öğündür hayatını kaybetti, kardeşleri Elif ise ağır yaralandı. Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'ndeki bir gecekonduda yangın çıktı. İkizler Muhammet-Elif Köken ile 1 yaşındaki kardeşleri Mesut Efe Öğündür alevlerin ortasında kaldı.


YANGININ ELEKTRİKLİ ISITICIDAN ÇIKTIĞI TAHMİN EDİLİYOR

Gaziosmanpaşa’da gerçekleşen acı olayda, annelerinin evde olmadığı sırada elektrikli ısıtıcı nedeni ile çıkan yangın sonucu iki kardeşin ölü bedenleri birbirine sarılı halde bulundu. Çıkan yangını bakkaldan dönen anne fark etti. Yangının fark edilmesi ile İtfaiyeye haber verildi. 2 kardeş hayatını kaybetti, 1'i de ağır yaralı 3 kardeş ağır yaralı şekilde evden çıkarılarak mahalle sakinlerinin araçlarıyla yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Kardeşlerden Muhammet Köken ve Mesut Efe Öğündür burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan Elif Köken ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal