Gaziantep'te insanlık dışı dehşet! Ortalık kan gölü oldu, 4 yaşındaki çocuk her şeyi gördü

Gaziantep'te meydana gelen korkunç olayda cani eş, vahşet saçtı. Dini nikahlı eşi ayrılmak istedi diye evini basan Ümit Dur, eşinin engelli kardeşini 4 yaşındaki Merva'nın gözleri önünde öldürdü. Eşi Hamide Şeyh Müslim'i ve annesini de ağır yaraladı.

28.07.2022-17:53 - (Son Güncelleme: 28.07.2022-17:53) Gaziantep'te insanlık dışı dehşet! Ortalık kan gölü oldu, 4 yaşındaki çocuk her şeyi gördü

22 Temmuz günü sabah saat 6 sularında sıralarında Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yaşanan insanlık dışı olayın tek tanığı olan 4 yaşındaki Merva yaşanılan vahşeti dili döndüğünce anlatmaya çalıştı: 'Ben çok korktum. Sadece bir kişiydi. O Ümit’ti' diyerek yaşanılan cani olayı anlattı. Hamide'nin ağabeyi olan Yusuf Şeyh Müslim: 'Kızı annesinin yanından alıp kanepenin üzerine atmış. Çocuk her şeyi görmüş. Hepsini uyudukları yerde vuruyor.' dedi. 

Uzaklaştırma kararı almıştı

Eşinden ayrılmak isteyen yabancı uyruklu Hamide Şeyh Müslim, Ümit Dur (38) ile dini nikahlıydı. 1.5 yıl birliktelik yaşadıktan sonra Şeyh Müslim, katil Ümit Dur ile uyuşturucu ve alkol bağımlısı olan kendisine de şiddet gösterdiği için ayrılmak istemişti. Ardından annesinin evine geri dönmüştü. Fakat Ümit Dur, Hamide'nin annesinin evinin önüne defalarca gelip kendisini tehdit etmişti. Bu olayların üstüne polise şikayete giden Hamide Müslim, boşanmak istediği eşine 4 ay önce 3 aylık uzaklaştırma kararı verilmişti.

Cani koca pompalı tüfekle dehşet saçtı

Cani koca pompalı tüfekle dehşet saçtı

Verilen karardan 3 ay sonra Ümit Dur, Hamide Şeyh Müslim'in kardeşi ve annesiyle birlikte yaşadığı evi pompalı tüfekle bastı. Şeyh Müslim, kardeşi Cemil Şeyh Müslim (23) ile anneleri Zehra Faraç'ın (65) uyudukları esnada kurşun yağmuruna tuttuktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Vücutlarına isabet eden kurşunlar yüzünden ağır yaralanan 2 kardeş ve anne, ambulansla Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Cemil Şeyh Müslim doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamazken, yoğun bakımda tedavi altına alınan Hamide Şeyh Müslim ve anne Zehra Faraç tam 6 gündür yaşam mücadelesi veriyor.

İnsanlık dışı olayın tek tanığı Merva

O esnada evde Hamide Müslim'in bir önceki evliliğinden olan olan 4 yaşındaki kızı Merva Bozan ise dehşet verici olaya tanıklık etti. Annesi, anneannesi ve dayısının katledilmesini canlı gözlerle izleyen Merva, annesinin hayati tehlikesini atlatmasını umutlu gözlerle bekliyor.

'O Ümit'ti'

Annesinin karnından vurulduğunu söyleyen Merva, 'Ben uyuyordum. Annem de uyuyordu. Dayım da uyuyordu. Onu vurdu. Ben çok korktum. Sadece bir kişiydi. Ben onu tanıyordum. O Ümit’ti' dedi. Yaşanılan olayların ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan katil zanlısı Ümit Dur, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal