Gaziantep'te Erol Bulut Beşiktaş Maçı Öncesi Gelen Haberle Yıkıldı!

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de 21. haftada oynayacakları Beşiktaş karşılaşması öncesinde takımın pozitif çıkan koronavirüs testleriyle büyük bir şok yaşadı.

13.01.2022-11:56 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-11:56)

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Beşitkaş ile karşı karşıya gelecek olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde geçtiğimiz haftadan beri yaşanan koronavirüs kabusu devam ediyor.

KORONAVİRÜS KABUSU DEVAM EDİYOR

Gaziantep Futbol Kulübü'nde geçtiğimiz haftadan bu yana sürekli artarak devam eden koronavirüs vakaları takımda büyük bir endişe yaratmaya devam ediyor.


7 FUTBOLCU DAHA POZİTİF SONUÇLANDI

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesinde rutin olarak koronavirüs testine giren Gaziantep Futbol Kulübü'nde 7 futbolcu ve 1 antrenörün daha koronavirüs test sonucu pozitif olarak sonuçlandı.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMADA

Gaziantep Futbol Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden takımdaki koronavirüs vakaları ile ilgili olarak yapılan açıklamada ;

' Profesyonel Futbol Takımımıza, Süper Lig'in 21. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi yapılan Covid-19 testlerinde, 7 futbolcumuzun, bir antrenörümüzün ve bir personelimizin daha test sonucu pozitif olarak raporlanmıştır. Geçtiğimiz hafta yapılan Covid-19 teslerinde sonuçları pozitif çıkan 5 futbolcumuzdan 3'ünün test sonucu negatife dönmüştür. Yapılan testlerle birlikte, takımımızda pozitif vaka sayısı 11'e yükselmiştir. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal