Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Konyaspor Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynayacakları Konyaspor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

26.11.2021-17:28 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-17:28) Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Konyaspor Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından mağlup ayrılan Gaziantep Futbol Kulübü, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Konyaspor karşılaşmasında galibiyet hedefliyor.

KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında ligin namağlup ekiplerinden Konyaspor ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

EROL BULUT'TAN AÇIKLAMALAR

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Konyaspor ile oynayacakları zorlu karşılaşma ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Konyaspor güçlü bir ekip, bu durumda olması tesadüf değil. Gerçekten iyi top oynuyorlar, takım olarak iyi mücadele ediyorlar. Kolay maç olmayacak. Bizim için önemli bir maç. Biz muhakkak 3 puan parolasıyla sahada olacağız. Almak istediğimiz 3 puan var. Bunu da futbolcularımızla birlikte alacağımızdan eminim. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal