Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Muhtemel Rakipleri Belli Oluyor!

Fenerbahçe'nin, Avrupa Ligi defterini kapatmasının ardından, sarı lacivertliler yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek. Fenerbahçe'yi ise UEFA Konferans Ligi'nde sürpriz rakipler bekliyor.

26.11.2021-17:23 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-17:40) Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Muhtemel Rakipleri Belli Oluyor!

Sarı Lacivertlilerin, Avrupa Ligi defterini kapatmasının ardından, Fenerbahçe yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek. Fenerbahçe'yi ise UEFA Konferans Ligi'nde sürpriz takımlar bekliyor olacak.
Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde son dakikalarda yıkıldı. Sarı lacivertliler son dakikalarda yediği golle Olympiakos deplasmanından 1-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe deplasmanda son dakikalarda yediği golle maçı kaybederken, UEFA Avrupa Ligi sahnesine de veda etmiş oldu. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde elenmesinin ardından Avrupa'da yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek. Temsilcimizin UEFA Konferans Ligi'nde karşılaşabileceği rakipleri ise büyük bir merak konusu oldu. Özellikle Fenerbahçeli taraftarlar Konferans Ligi'ndeki karşılaşacak rakipleri büyük bir şekilde merak ediyor. Bu anlamda sarı lacivertlilerin muhtemel rakiplerini sizler için derledik.

FENERBAHÇE'NİN UEFA KONFERANS LİGİ'NDEKİ MUHTEMEL RAKİPLERİ

UEFA Konferans Ligi'nde grup aşamasındaki karşılaşmalar henüz tamamlanmadı. 8 takımlı olan organizasyonda 5. hafta geride kalırken şu anda gruplarında ikinci sırada yer alan takımlara baktığımız zaman sarı lacivertlilerin muhtemel rakipleri olarak; Roma, Tottenham, Maccabi Tel Aviv, Partizan, Karabağ, Slovan Bratislava olarak ön plana çıkıyor. UEFA Konferans Ligi maçları 9 Aralık Perşembe günü oynanacak olan maçlarla sona ermiş olacak.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ FORMATI NASIL?

UEFA Konferans Ligi'nde grubunu lider bitiren 8 takım direkt son 16 turuna yükselebilecek. Grubu ikinci olarak tamamlayan takımlar ise UEFA Avrupa Ligi grubunu üçüncü bitiren takımlarla play-off yapacak ve bu turun galipleri son 16 turuna adını kazıyacak. Son 16 urunun ardından çeyrek final, yarı final ve final maçlarıyla turnuvanın şampiyonu belli olmuş olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal