28.04.2022-14:27 (Son Güncelleme:27.07.2022-16:36)


1

İstenmeyen adam oldu

İstenmeyen adam oldu

Süper Lig'de son oynanan 11 karşılaşmada yalnızca 1 galibiyet alabilen Gaziantep FK'da Erol Bulut resmen istenmeyen adam oldu. Hocaya futbolculardan tepki geldiği ve yönetimin de sırtını döndüğü belirtildi.



2

Rest çektiler

Rest çektiler

Süper Lig'e ilk 10 hedefiyle başlayan fakat bitime 4 hafta kala 15. basamakta bulunan Güney ekibinde teknik adam Erol Bulut'un bazı futbolcularla ciddi sorunlar yaşadığı ve bu futbolcuların yönetime 'ya o ya biz' şeklinde rest çektiği öğrenildi.



3

Takımı ligde gerilerde

Takımı ligde gerilerde

Sezon başına takımın başına büyük umutlarla getirilen ve transferde tam yetki isteyen Erol Bulut'un takımı Gaziantep FK ligde oldukça gerilerde bulunuyor.



4

Tepkiler artıyor

Tepkiler artıyor

Teknik adamın aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle gerek takımdan gerek taraftarlardan sesler yükselmeye başladı. Son yaşanan gelişmeler ise büyük yankı uyandırdı.



5

Futbolcularla sorunlar yaşıyor

Futbolcularla sorunlar yaşıyor

Erol Bulut'un son dönemlerde alınan mağlubiyetlerden sonra oyuncularını suçlar şekilde açıklamalarda bulunması ve bunun yanı sıra futbolcularıyla arasındaki güven bağını koparmasının ardından sıkıntıların patlak verdiği aktarıldı.



6

Yönetim de sıcak bakmıyor

Yönetim de sıcak bakmıyor

Yönetim kurulunun büyük çoğunluğunun Erol Bulut'u istemediği ve devam etsin diyen kimsenin olmadığı ise bilinen bir gerçek haline gelmiş durumda



7

Devam edilmesi planlanmıyor

Devam edilmesi planlanmıyor

Bu anlamda yakın zamanda teknik adamın kulüple yolları ayrılması gündemde. Kırmızı siyahlı ekibin yeni sezonda yola yabancı bir teknik adamla devam etmeyi planladığı da aktarıldı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR