Gaziantep Başkanı Cevdet Akınal'dan Trabzonspor Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynayacakları Trabzonspor karşılaşması öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

09.11.2021-17:47 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-17:47) Gaziantep Başkanı Cevdet Akınal'dan Trabzonspor Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasını Kasımpaşa'ya karşı aldığı 2-0'lık galibiyet ile birlikte tamamlayan Gaziantep Futbol Kulübü'nde gözler Milli aranın ardından oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasına çevrildi.

GAZİANTEP BAŞKANI CEVDET AKINAL'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynayacakları Trabzonspor karşılaşması öncesinde basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarla bordo mavili taraftarlardan tepki çekti.

TRABZONSPOR MAÇI ÖNCESİ İDDİALI AÇIKLAMALAR

İddialı açıklamaları ile birlikte gündem yaratan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

TRABZONSPOR MAÇINI HEYECANLA BEKLİYORUZ!

Ligin 13. haftasında deplasmandaki Trabzonspor maçını heyecanla bekliyoruz. Federasyonumuzun aldığı kararla 9 Kasım'dan itibaren seyirci kısıtlaması sona eriyor. Bizim de bu süreçteki ilk maçımız, lig lideri Trabzonspor'a karşı olacak. Kendilerine ve Trabzon camiasına büyük saygımız bulunuyor ancak biz de hiçbir rakipten çekinmiyoruz ve her karşılaşmaya galibiyet için çıkıyoruz. Tahmin ediyorum bir koltuğun bile boş kalmayacağı bir karşılaşma oynayacağız. Takımımıza ve hocamıza bu karşılaşmada da güveniyoruz. İnşallah Trabzonspor karşılaşması dostça bir atmosferde oynanacaktır ve biz de en iyi şekilde mücadele edip, puan veya puanlar almak için maça çıkacağız.

HAKEMLİĞİ BIRAKAN HALİS ÖZKAHYA İLE İLGİLİ OLARAK...

Hakem Halis Özkahya Kasımpaşa karşılaşmasında şanssızlık yaşadı. Özkahya, karşılaşmayı neredeyse hatasıza yakın yönetti ve kendisinin de Türk futbolu için önemli bir hakem olduğuna inanıyoruz. Futbolumuzun gelişmesi adına ülkemizin spor konusundaki tüm değerlerine sahip çıkmamız gerekiyor. Umut ediyorum Halis Özkahya da bu yaşanılan şanssızlıktan dolayı kariyer planlamasında bir değişiklik yapmaz. Hepimiz hatalar yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz ancak önemli olan niyetimizin nasıl olduğudur. Bizler de Halis Özkaya'nın yaşadığı bu olayı şanssızlık olarak nitelendiriyor ve ilerleyen süreçte de kendisine olan güvenimizi bir kez daha dile getiriyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal