Adı Fenerbahçe İle Anılan A Milli Takım'ın Eski Çalıştırıcısı Şenol Güneş'ten Açıklamalar Geldi!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yollar ayrılmayı düşünülürken adaylardan birisi de Şenol Güneş olarak gündeme gelmişti. Şenol Güneş'ten, Fenerbahçe hakkında açıklamalar geldi.

09.11.2021-17:06 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-10:50) Adı Fenerbahçe İle Anılan A Milli Takım'ın Eski Çalıştırıcısı Şenol Güneş'ten Açıklamalar Geldi!

En son A Milli Futbol Takımı'nın başında olan Şenol Güneş'in ismi İstanbul ekipleriyle sıkca anılıyordu. Son olarak özellikle adı Fenerbahçe ile sık bir şekilde anılan Şenol Güneş'ten dikkat çeken açıklamalar geldi. Şenol Güneş'in, Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle ilgili yaptığı açıklamalar adeta gündeme oturdu.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Şenol Güneş, Fenerbahçe'de teknik adam olmayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş yaptığı açıklamada, "Son dönemlerde maçları da doğru dürüst izlemiyorum. Boynumda hafif bir ağrı var. Hastaneye gidiyorum. Doktor arkadaşların önerileri doğrultusunda tedavimi sürdürüyorum. Evde istirahat ediyorum, ara sıra yürüyorum" diyen Şenol Güneş, "Arkadaşlar arıyor, 'Hocam şu takımla bu takımla görüşmüşsün' diyorlar. Ben, hiçbir güzide kulübümüzün yetkilisi ile görüşmedim. Görüşeceğim konu da yok. Bu aşamada dinlenmekten başka bir şey düşünmüyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." şeklinde açıklamalarına son verdi.

HAYRETTİN HACISALİHOĞLU'DA ŞENOL GÜNEŞ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA DA BULUNDU

Deneyimli teknik adam Şenol Güneş'e yakın isimlerden birisi olan Hayrettin Hacısalihoğlu'da, Şenol Güneş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada, ''Hoca, gerçekten çok yoruldu, Hocayı çok yordular, dinlenmeye ihtiyacı var. Ve dinleniyor. Fenerbahçe, Beşiktaş hatta Galatasaray sahada iyi sonuçlar alamayınca birileri sosyal medyada, gazetelerde ve TV'lerde hemen Şenol Hocanın ismini gündeme taşıyorlar. Trabzonspor da kötü sonuçlar alsa, Trabzonspor'da da Güneş'in ismi telaffuz edilmeye başlanacaktı" şeklinde açıklamarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal