Çaykur Rizespor'un Eski Teknik Direktörü Bülent Uygun'dan Fenerbahçe Hakkında Önemli Açıklamalar Geldi!

Son olarak Çaykur Rizespor'da teknik adamlık görevinde bulunan eski Fenerbahçeli futbolcu Bülent Uygun, Fenerbahçe hakkında dikkat çekecek açıklamalar yaptı.

09.11.2021-16:40 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-16:51) Çaykur Rizespor'un Eski Teknik Direktörü Bülent Uygun'dan Fenerbahçe Hakkında Önemli Açıklamalar Geldi!

Bir dönem Fenerbahçe'de forma terleten eski futbolcu Bülent Uygun, Fenerbahçe'nin gündemindeki konularla alakalı önemli yorumlarda bulundu.

MEHMET DEMİRKOL'DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'de teknik adamlık yapma ihtimaliyle alakalı sorulan bir soruya verdiği yanıtla dikkat çekti. Mehmet Demirkol açıklamasında, ''“Günün birinde Fenerbahçe’nin başına geçme imkanı yakalasanız şampiyonluk yapma şansınız ne olurdu?” sorusuna Uygun, “Fenerbahçe’yi kötü yönetirsen taraftar ve kaliteli futbolcularla şampiyon olursun. İyi yönetirsen zaten şampiyon olursun. Çok iyi yönetirsen de uzak ara şampiyon olursun. Keyif alırsın... Esas mesele İstanbul takımlarını şampiyon yapmak değil Anadolu’dan şampiyon çıkarmak. Ben onu isterim. Zaten Fenerbahçe’ye hoca olursam uzak ara şampiyonluklar yaşarım.”

BÜLENT UYGUN'DAN ALİ KOÇ AÇIKLAMALARI

“Ali Koç, Fenerbahçe’nin ekonomik dar boğazdan kurtulması için büyük şanstır ancak hataları olmuştur. Doğru bir sportif direktörle çalışmadı. Neticesinde hatalı transferler yapıldı. Mesela Flamingo’daki Gabriel Barbosa, Ajax’tan Steven Berghuis, Montpellier'den Samba ya da Lille’den Renato gibi yıldız isimlerin alınmasını beklerdim.” ifadelerine yer verdi.
Bülent Uygun devam eden açıklamalarında, “Eski tecrübeli futbolculardan akil insanlar grubunu oluşturmaması Ali Koç ve Fenerbahçe’ye pahalıya patladı. Gelen birçok futbolcu Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlayamadı. Şimdi bunun acısını çekiyorlar. Galatasaray derbisinde alınacak kötü bir sonuç işi daha kötü boyutlara götürebilir. Ali Koç, akil insanlardan bir ekip kurmalı. Mesela Rıdvan Dilmen veya Alex, sportif direktör olabilir. Dünya futbolunu yakından takip eden bir sistem oluşturulmalı. Bunu da Fenerbahçe’nin içinden birileriyle yapmak lazım. Bu sezon tüm takımların borç yapılandırması bitiyor. Ekonomik kriz kapıda. Doğru planlama yapılmalı. Bu da futbolun içinden gelen scout ekibiyle başarılabilir.”şeklinde açıklamalarda bulundu.

BÜLENT UYGUN'UN ÇAYKUR RİZESPOR PERFORMANSI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Son olarak Çaykur Rizespor'da çalışan ve 2021-2022 sezonunda 6 maçta 1 puanla başlayarak taraftarların tepkisini çeken Bülent Uygun ile yollar ayrılmıştı. Uygun, şu anda herhangi bir takımda görev almıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal