Mehmet Demirkol'un Galatasaray Hakkında Yaptığı Yorumlar Dikkat Çekti!

Gazeteci ve spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un, Galatasaray ile ilgili yaptığı yorumlar gündeme bomba gibi düştü.

09.11.2021-16:17 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-16:25) Mehmet Demirkol'un Galatasaray Hakkında Yaptığı Yorumlar Dikkat Çekti!

Gazeteci ve spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un, Galatasaray ile ilgili yaptığı yorumlar gündemi adeta salladı. Mehmet Demirkol'un sarı kırmızılılar hakkında yaptığı yorumlar büyük yankı uyandırdı.

MEHMET DEMİRKOL'DAN ÇOK KONUŞALACAK AÇIKLAMALAR

Mehmet Demirkol'un Galatasaray açıklamaları büyük dikkat çekti. Mehmet Demirkol Galatasaray ile ilgili,"Hoca böyle planladı denilebilir ama oyunun akışı santrafor istiyor. 23'te sakatlık oluyor. Mohammed'in girişi 63. dakika. 40 dakika santrafor koymuyor oraya Fatih Hoca. Halil oynadı. Atsana oraya Diagne'yi. Biglia onunla nasıl mücadele edecek?  Bunun rotasyonla bir alakası yok. Oyun analiziyle ilgisi var"
"Orta saha yetenekli oyuncu istiyor. Hiç oynatmadığı esasında kanat oyuncusu olan bir adamla idare ediyor orayı Karagümrük. At oraya Morutan'ı. Burada bir teknik direktörlük sorunu var. Kimse kusura bakmasın."
''Avrupa'da geleceği kuran bir teknik direktör görüyoruz. Türkiye Ligi'nde maç analizi konusunda bile problemler yaşayan bir teknik direktör görüyoruz. İkisinin Fatih Terim'de vücut bulması beni şaşırtıyor. "Rakibi  eğer merkeze baskı yapmıyorsa Galatasaray iyi oynuyor" şeklinde yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal