Gardiyan Kadın, Evlat Katiliyle Cezaevine 4 Kez Cinsel İlişkiye Girdi

İngiltere'de 32 yaşındaki hapishane çalışanı Lauren McIntyre, evladını öldürmekten tutuklu olan mahkumla 4 defa cinsel ilişki yaşadığı sebebiyle kendisi ile ilgili soruşturma yapıldı.

09.11.2020-10:59 - (Son Güncelleme: 09.11.2020-10:52) Gardiyan Kadın, Evlat Katiliyle Cezaevine 4 Kez Cinsel İlişkiye Girdi

3 çocuk annesi olan Lauren, vazifesi gereğince 2003 senesinde 8 aylık kızını boğup yaşamına son veren Andrew Roberts ile alakalı bir takım bilgileri gün yüzüne çıkarmak için Roberts ile müzakere seansları yaptıktan sonra aralarında cinsel ilişki başladığını dile getirdi.

Kendisi ile ilgili soruşturma başlatılan Lauren, cinsel ilişkinin yanında Roberts'da telefon olduğunu görevlilere haber vermedi. Aynı zamanda Roberts'a telefon numarasını vererek kendisi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Mahkeme başkanı Lauren'a fiillerinin hem toplum ahlakına uygunsuz olduğunu hem de bir devlet personelinin yapmayacağı hareketler yaptığını belirterek aynı suçu işlemesi halinde hapishaneye girebileceğini dile getirdi.

Lauren'ın avukatı da müvekkilinin Roberst ile cinsel ilişki kabul edilemeyecek bir şekilde yaklaştığını dile getirdi.

Hakim, vazifeden uzaklaştırılan Lauren ile ilgili kararını Şubat ayında alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal