Game of Thrones’un öncesini anlatacak: House of the Dragon dizisi ne zaman başlayacak? House of Dragon hangi platformda yayınlanacak?

Ünlü dizi Game of Thrones’un 300 yıl öncesini anlatacak olan House of the Dragon dizisinin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Dizi severler ise House of the Dragon’un detayları için arama motorlarına yöneldi. Peki House of the Dragon dizisi ne zaman başlayacak? House of Dragon hangi platformda yayınlanacak? Soruların yanıtı haberimizde...

22.08.2022-10:53 - (Son Güncelleme: 22.08.2022-10:53) Game of Thrones’un öncesini anlatacak: House of the Dragon dizisi ne zaman başlayacak? House of Dragon hangi platformda yayınlanacak?

Yazar George R. R. Martin’in ünlü eseri Game of Thrones’un dizisi geçtiğimiz yıllarda dünyayı kasıp kavurmuştu. Dizinin sona ermesiyle beraber hikayenin öncesini anlatan House of The Dragon dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanını gören izleyenler House of the Dragon hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeye başladı. Peki House of the Dragon dizisi ne zaman başlayacak? House of Dragon hangi platformda yayınlanacak? 

House of the Dragon dizisi ne zaman başlayacak?

Emilia Clarke, Sophie Turner, Kit Harington gibi isimlerin başrol olduğu Game of Thrones dizisinin 300 yıl öncesinde yaşananları konu edinecek olan House of the Dragon dizisinin ilk bölümü 21 Ağustos 2022 Pazar itibariyle HBO Max platformunda yayınlanmaya başladı. "The Heirs of the Dragon” adlı ilk bölümüyle ekrana gelen dizi nin ilk sezonu bilindiği üzere toplamda 10 bölümden oluşacak.

House of the Dragon

House of the Dragon dizisi konusu nedir?

Targaryen iç savaşını konu edinen House of the Dragon dizisi Targaryen ailesinde yaşananları konu edinecek. George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire) kitap serisinden uyarlanan House of the Dragon’da Targanyanler’in Demir Taht’ı ellerinde tutmak için yaptığı mücadeleler anlatılacak. 

House of the Dragon dizisi oyuncuları kimler?

House of the Dragon dizisinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Matt Smith (Daemon Targaryen)

Emma D’Arcy (Rhaenyra Targaryen)

Paddy Considine (Viserys Targaryen)

Rhys Ifans (Otto Hightower)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal