Game of Thrones devam dizisi House of the Dragon dizi fragmanı yayınlandı

Game of Thrones sevenlerinin beklediği haber geldi. Game of Thrones dizisinin devam etmesi için başlatılan House of the Dragon dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen yeni fragmanı izlemek için tüm detaylar haberimizde yer almaktadır

05.05.2022-21:34 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-21:34) Game of Thrones devam dizisi House of the Dragon dizi fragmanı yayınlandı

HBO Max'de yayınlanacak yeni dizi House of the Dragon'un fragmanı ses getirdi. 200 yıl öncesini ele alacak dizinin fragmanı sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Fragmanın paylaşımı ise ''Tarih kanı hatırlamaz, isimler hatırlar'' ifadesiyle seyirciyle buluştu. Yayınlanan fragman üzerine dizinin ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu. 'Ateş ve Kan' romanından esinlenerek ele alınan House of the Dragon dizisinin görüntüleri haberimizde.

House of the Dragon dizisinin fragmanı

Bir bölümü 20 milyon dolar

Dev ekibiyle beraber hazırlıklara başlanan ve yeni bölüm için geri sayım başlayan House of the Dragon dizisinin her bölümünün 20 milyon dolar olduğu açıklandı. Başarılı kadroya sahip olan dizide Paddy Considine, Emmy D’Arcy, Matt Smith, Rhys Ifans, Olivia Cooke, Fabien Krankel, Steve Toussaint gibi ünlü isimler yer almaktadır.

Sevilen Game of Trones dizisinin devamı olarak gelen House of the Dragon dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlanarak posteri bastırıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal