Camdaki Kız neden yok, neden yayınlanmıyor? 5 Mayıs 2022 Perşembe Camdaki kız bu akşam var mı, yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranlarında her Perşembe akşamı yer alan Camdaki Kız dizisinin bu akşam olup olmayacağı merak ediliyor. Birçok izleyicinin araştırdığı konular arasında yer alan Camdaki Kız'ın bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelip gelmeyeceği sorgulanıyor. Peki 5 Mayıs 2022 Perşembe Camdaki Kız var mı, yok mu? Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor.

05.05.2022-20:27 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-20:27) Camdaki Kız neden yok, neden yayınlanmıyor? 5 Mayıs 2022 Perşembe Camdaki kız bu akşam var mı, yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız'ın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı dizinin bu akşam var olup olmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor.

Camdaki Kız neden yok, neden yayınlanmıyor?

Perşembe akşamlarının vaz geçilmez dizisi Camdaki Kız'ın yeni bölümüyle ekranlara gelmesi beklenirken tekrar bölümünün yayınlanması dizisevelerin bu akşam Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünün var olup olmadığını araştırmaya itti.

Camdaki Kız

Maalesef bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmesi gereken Camdaki Kız, bayram haftası olduğundan dolayı bugün yani 5 Mayıs Perşembe günü yayınlanmayacak.

Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Camdaki Kız'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgiler ve yayınlanan fragmanlar doğrultusunda dizinin yeni bölümü 12 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarındaki yerini alacak.

Camdaki Kız yeni bölüm tarihi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal