Dubai'ye hangi influencerlar gitti? Pucca'nın iddia ettiği Dubaili iş adamlarının para için yüzlerine dışkılamasına izin veren ve Dubai'ye giden fenomenler kimler?

Son günlerde sosyal medyayı sallayan Dubaili iş insanları yüzlerine dışkı yaptırdığı haberleri bomba etkisi yarattı. Pucca lakaplı sosyal medya fenomeni ise Türk fenomenin de dışkı yaptığı iddiası herkesi şaşkına çevirtti. Türk fenomenin kim olduğu merak edilmekte. Dubai'ye hangi influencerlar gitti? İşte ayrıntılar.

07.05.2022-11:43 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-11:43) Dubai'ye hangi influencerlar gitti? Pucca'nın iddia ettiği Dubaili iş adamlarının para için yüzlerine dışkılamasına izin veren ve Dubai'ye giden fenomenler kimler?

Dubaili zengin iş insanlarının, influencerlarla iletişime geçerek yüksek miktarda para karşılığı yüzlerine dışkıladığı haberleri dünyada büyük yankı uyandırdı. Dubai Porta Potty videoları sosyal medyayı sallarken Pucca olarak tanınan Selen Pınar Işık isimli sosyal medya fenomeni konu ile ilgili magazin gündeminde bomba etki edecek açıklamalarda bulundu.

Türk fenomen de kabul etti

Pucca yaptığı açıklama da bir Türk fenomenin de para karşılığı Dubaili iş insanının ağzına dışkılamasına izin verildiği hakkında iddialarda bulundu. Pucca, Instagram hesabında şöyle dedi:

'Büyük bir dedikodu var şuanda. Dubaili iş adamlarının yeni modası üzerlerine kaka yapılması için influencerlarına para ödüyorlar. Vizyona bakar mısınız? Bana sormayın Google' a yazın. Bizden biri de kabul etmiş. İnşallah kaka yapan kendisidir, diğer olanağı düşünmek bile istemiyorum.' dedi.

Pucca

Paylaştı sonra sildi

Pucca, Instagram hesabında yaptığı bu açıklamalarla sosyal medyada büyük yankı yarattı. Bahsettiği fenomenin kim olduğu merak konusu hale geldi. İddiasını paylaşan Pucca, daha sonra hikayesini sildi. Ardından sosyal medyada kendisine gelen mesajları yayınladı.

dubaili

Pucca iddiası

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal