Galaxy S20 Ultra, Paslanmaz Çelik Gövdeyle Gelecek

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un 11 Şubat'ta tanıtacağı Galaxy S20 serisiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgilere göre serinin en üst modeli paslanmaz çelik gövdeye sahip olacak.

24.01.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 24.01.2020-12:12) Galaxy S20 Ultra, Paslanmaz Çelik Gövdeyle Gelecek

İlk bilgi Samsung Galaxy S20 Ultra adı altında piyasaya çıkaracağı Galaxy S20 serisinin en üst modeli ile alakalı. Diğer modellere karşılaştırıldığında 108 MP çözünürlüğe sahip olacak ana kamera ile gelecek cihazın tek farkı bununla sınırlı değil.

Gelen bilgilere göre Galaxy S20 Ultra akıllı telefon modelinin gövdesi paslanmaz çelikten yapılacak. Samsung, Galaxy S6 modelinden beri, cihazların gövde malzemesi olarak havacılık sektöründe de kullanılan alüminyum alaşım tercih ediyordu. 2020 yılında ise bu durum uzun bir süreden sonra değişmiş olacak.

İkinci bilgi ise Galaxy S20 serisinin ekran yenileme hızları ile alakalı. Bilindiği gibi bu cihazlar 120Hz ekran yenileme hızına sahip olacak. Ancak kutudan varsayılan olarak 60Hz'ye ayarlanmış bir şekilde çıkacak.

Pil ömrünü optimize etmek adına alınan bu karar sonrasında, kullanıcılar cihazın ekranını 120Hz moduna kendileri geçirebilecekler. Ekranda ise görüntünün daha akıcı olacağı ve bunun sonucunda da pil süresinin azalabileceği uyarısı yer alacak.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal