Galatasaraylıları sevindiren haber! Icardi'nin dönüş tarihi belli oldu

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde yüzüne aldığı darbe sonucu yüz kemiklerinde kırık oluşmuş ve bir süre forma giyemeyeceği kulüp tarafından açıklanmıştı. Süper Lig'in 21'inci haftasında gerçekleşecek Trabzonspor deplasmanı ile birlikte formasına kavuşacak.

08.01.2024-16:30 - (Son Güncelleme: 08.01.2024-16:30) Galatasaraylıları sevindiren haber! Icardi'nin dönüş tarihi belli oldu

Galatasaray’ın Arjantinli Yıldız oyuncusu Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisinde yüzüne aldığı darbenin ardında yüz kemiklerinde kırık oluşmuştu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada bir süre forma giyemeyeceği kararlaştırılan oyuncu için yeni bir haber geldi. Hem yüzündeki kırıklar hem de ayağındaki sakatlık nedeniyle sahalara ara vermesi gereken Arjantinli oyuncunun, Süper Lig'in 21'inci haftasında Trabzonspor derbisinde formasına kavuşması bekleniyor.


4 maça katılamayacak

Herhangi bir operasyon geçirmesine gerek olmadığını belirten Plastik cerrah ve kulak burun boğaz doktorları, oyuncunun yüzüne alabileceği yeni darbeler sonrasında daha büyük sıkıntı yaşayabileceğini ifade etti.

Arjantinli futbolcunun yüzündeki kırıkların iyileşmesi beklenirken, oyuncu riske atılmayacak. Yıldız futbolcu bu süreçte Süper Lig'de Konyaspor, Sivasspor ve Kayserispor, Türkiye Kupası'nda ise Ümraniyespor karşılaşmalarında görev alamayacak.

Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki 21. hafta maçı, 21 Ocak'ta oynanacak.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal