Galatasaraylı Sofiane Feghouli'den Marsilya Maçı Öncesi Açıkalamalar

Galatasaraylı yıldız Sofiane Feghouli, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Marsilya karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

24.11.2021-17:04 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-17:04) Galatasaraylı Sofiane Feghouli'den Marsilya Maçı Öncesi Açıkalamalar

UEFA Avrupa Ligi E grubunda liderlik koltuğunde yer alan temsilcimiz Galatasaray, grubundaki sıralaması adına çok büyük bir önem taşıyan Marsilya karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor.

DERBİ MAĞLUBİYETİ SONRASI GÖZLER AVRUPA'DA

Galatasaray geçtiğimiz günlerde Spor Toto Süper Lig'de oynadığı derbi mücadelesinde 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olarak büyük bir şok yaşarken, gözler şimdi UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Marsilya karşılaşmasına çevrildi.

SOFİANE FEGHOULİ'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, UEFA Avrupa Ligi E grubunda oynayacakları Marsilya karşılaşması öncesi düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

AVRUPA'DA İYİ GİDİYORUZ

Biraz değişiklikler oldu, çok oyuncu değişti. Sistem aynı, oyuncuların tekrar bir araya gelip bütünlük yakalaması zaman alıyor. Fakat takım olarak toparladığımızı düşünüyorum. Avrupa'da iyi gidiyoruz, ligde de daha iyi bir yere geleceğiz. Galatasaray'da çok mutluyum, hocamla çalışmaktan dolayı çok mutluyum, takım arkadaşlarımla çok mutluyum.

FENERBAHÇE MAÇINDA YAPILAN HATALAR...

Analiz sonucunda gördüğümüz tek şey, bu maçı kazanmamamız gerektiğiydi. Arkadaşlarımızla konuştuğumuz zaman da yarınki maç için motivasyonumuzun çok yüksek olduğunu gördük. Maçı iyi bir şekilde geçireceğimize inanıyorum.

ÇOK SIK MAÇ OYNUYORUZ

Her 3 günde bir maç oynamak kolay değil. Buna adapte olan, olmaya çalışan yeni oyuncularımız var, onlar için de kolay değil. Geçmişte son günde şampiyonluk kazandık. Lig uzun, daha önümüzde uzun bir süreç var. UEFA'da asıl hedefimiz yarınki maçımız. Maçı kazanıp gruptan çıkmak ve bu şekilde ilerlemek istiyoruz.

FENERBAHÇE BİZE KARŞI 10 MAÇ OYNASA...

Fenerbahçe ile 10 maç oynansa, 9'unu yeneriz. Bu futbol, böyle yenilgiler olabiliyor. Bunu bir kenara bırakıp, yarın ne yapacağımıza bakmamız gerekiyor. Bizim için Marsilya maçı önemli, bu maçı kazanıp gruptan çıkmak önemli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal