Adana Demirsporlu Mario Balotelli'den Çarpıcı Açıklamalar

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldızı Mario Balotell, Adana kariyeri ile ilgili ve transferinin perde arkasında yaşanan tüm detaylar ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

24.11.2021-16:36 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-16:36) Adana Demirsporlu Mario Balotelli'den Çarpıcı Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, sezon başında 1. Lig'den yükselmesi ile birlikte yapmış olduğu transferlerle büyük bir ses getirmeyi başarmıştı. Adana Demirspor'un sezon başında yaptığı transferlerden kuşkusuz en çok konuşulanı ise Mario Balotelli olurken bu transfer tüm dünyada büyük bir ses getirmişti.

MARİO BALOTELLİ'NİN AÇIKLAMALARI

Adana Demirspor'a transfer olduğu günden bu yana taraftarların sevgilisi haline gelen ve sergilediği performansla birlikte tüm dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri olmayı başaran Mario Balotelli, vermiş olduğu bir röportajda transferinin hikayesi ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, vermiş olduğu röportajda ; 

TÜRKİYE SANILDIĞI KADAR KOLAY DEĞİLMİŞ

Türkiye'ye yavaş yavaş alışmaya başladığımı düşünüyorum. Türk futbolu dışarıdan bakıldığı kadar kolay değilmiş. Fransız ve İtalyan futbolunda çok farklı futbol yapısına , çok fazla fiziksel ve çok fazla mücadele etmen gereken futbol yapısına sahip. Yavaş yavaş alışınca kendi kaliteni de gösterebiliyorsun. Ben artık toparladığımı düşünüyorum. Umarım daha güzel olur.

OKAKA İLE İYİ İLİŞKİLERİMİZ VAR

Adana Demirspor'un ligi nerede bitireceğini sezon bitince size söylerim. Okaka ile ilişkimiz iyi, eskiden daha çok sık görüşürdük. Son yendikleri maçta görüştük, tekrardan görüşmek her zaman iyi olur. İlişkimiz çok iyi.

ADANA DEMİRSPOR'A TRANSFERİ...

İstanbul'daki toplantıda ikna oldum Adana Demirspor'a gelmeye. Çünkü başkanımızla tanışma fırsatımız oldu, sonra sportif direktöümüz Gökhan Göktürk'le tanışma fırsatımız oldu. Orada ne kadar net insan olduklarını görünce çok kolay şekilde ikna oldum. Projeden bahsettiler ve o projenin ne kadar güzel olduğunu düşündüm ve buraya gelmek istedim.

DAHA ÖNCE TÜRKİYE'YE GELMİŞTİM...

Ben buraya birkaç yıl önce izinli olduğum günlerde buraya gelmiştim daha önce, hiçbir araştırma yapmamıştım. Galatasaray ve Beşiktaş'ta oynamış bazı oyuncuları tanıdığım için, onlara hiç sormadım da aslında. Onların burada olduklarını görünce onlar benimle irtibata geçtiler. Genel olarak hiçbir bilgim yoktu Türkiye ile alakalı.

BEŞİKTAŞ MAÇI İNANILMAZDI

Beşiktaş'a karşı oynadığımız maçın sonrasındaki soyunma odasına girdiğimizde takım arkadaşlarımın mutluluğu inanılmazdı. Aslında bizim stadın full olmasını isterim. Taraftarlarımız ne kadar çok ses çıkarabilirlerse çıkarsınlar, çünkü onların gücü hep bize geçiyor. O yüzden hep arkamızda olsunlar.

TEKNİK DİREKTÖR MONTELLA...

Montella ile muazzam bir ilişkiye sahibiz. Saygı çerçevesinden hiçbir zaman çıkmadığımız, hem yaşı biraz daha genç hem de eskiden büyük bir futbolcuydu. Böyle bir hocaya sahip olduğunda seni hızlı şekilde anlayabiliyor ve hepimizi iyi yönden etkileyebiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal