Galatasaraylı Sacha Boey'den Transfer İtirafı Geldi!

Galatasaray'ın sezon başında Fransa'nın Rennes takımından transfer ettiği Sacha Boey'den çok konuşulacak itiraflar geldi.

16.12.2021-14:16 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-14:28)

Uzun zamandır yaşadığı sakatlık nedeniyle takımda yer almayan ve geri dönüşe hazırlanan futbolcudan dikkat çeken açıklamalar geliyor. Sarı kırmızılıların çok şey beklediği Sacha Boey, Fransız bir gazeteciye verdiği özel röportaj ile çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın genç yıldızı Sacha Boey'in açıklamaları büyük ses getirdi.

SACHA BOEY'DEN SES GETİREN AÇIKLAMALAR

Galatasaray'ın genç yıldızı Sacha Boey, yaptığı röportajde transfer süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sacha Boey, yaptığı açıklamada 'Transfer olduğumda Cumartesi günü arkadaşlarımla oturuyordum. Bir anda telefonum bozuldu zannettim. Sürekli takipçi geliyordu. 14 bin takipçim vardı. Gözlerime inanamadım. Telefon bozuldu sandım. Bir anda 50 bin takipçim oldu.' Celtic ile Galatasaray sana teklif yaptı. Sen Celtic'i seçmedin, neden?" şeklinde gelen soruya Sacha Boey, 'Şuraya bir bak! Burası Türkiye'nin en büyük kulübü. İnanılmaz bir yer. Galatasaray inanılmaz bir takım. Burada kupalar kazanmak istiyorum' ifadelerine yer verdi.
'Türkiye'ye geldim. Adeta bir rock star gibi karşılandım. Kameralar, taraftarlar... Halbuki futbolda çok bir şey göstermediğimin farkındaydım. Başka bir futbolcu ile karıştırdıklarını zannettim. Ama benden çok şey beklendiğinin de farkına vardım.' ifadelerine yer verdi.

SACHA BOEY İDOLÜ HAKKINDA KONUŞTU

Sacha Boey devam eden açıklamalarda idolü olan futbolcunun PSG'nin yıldız futbolcusu Hakimi olduğunu aktardı. Sacha Boey yaptığı açıklamada, 'Attığım golden sonra kayarak sevindim ve dizimi yaktım. Ama bana bir şey olmaz. PSG maçında Neymar'ı kolundan tuttum ve hiçbir yere gidemezsin dedim. İnanılmazdı. Ama Hakimi benim kahramanım. Muhteşem bir oyuncu. Modern bir sağ bek. İdolüm kendisi' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal