Galatasaraylı Sacha Boey'in Dönüş Tarihi Belli Oldu!

Galatasaray'ın Fransız sağ bek futbolcusu, Sacha Boey'in yaşadığı sakatlığın ardından tedavi olduğu Fransa'dan Türkiye'ye dönüş tarihi açıklandı.

03.12.2021-14:13 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-17:37)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da yaşadığı sakatlıkla takımı sarsan ve ilk yarıyı kapattığı açıklanan Fransız sağ bek Sacha Boey, ülkesi Fransa'da tedavi görüyordu. Futbolcunun ülkesi Fransa'da tedavisi devam ederken, Türkiye'ye dönüş tarihi ise belli oldu. Futbolcuyla ilgili yapılan açıklamalar hem Galatasaray takımını hem de Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı.

SACHA BOEY'İN TÜRKİYE'YE DÖNÜŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Fransız sağ bek Sacha Boey, Galatasaray'da çok ciddi bir sakatlık geçirmiş ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Yıldız futbolcu ile ilgili çok sıcak gelişmeler yaşanmıştı. Sağ bek futbolcunun yaşadığı sakatlık dolayısıyla ilk yarıyı kapattığı belirtilmişti. Futbolcunun tedavisinin ise ülkesi Fransa'da devam ettiği biliniyor. Yıldız futbolcu ile ilgili önemli yeni gelişmeler yaşanıyor. Futbolcudan gelen son bilgiler doğrultusunda Sacha Boey'in Türkiye'ye dönüş tarihi açıklandı. 21 yaşındaki sağ bek yıldızın 12 Aralık'ta Türkiye'de olacağı aktarıldı. Sağlık ekibi, Florya'da futbolcunun son kontrollerini yaptıktan sonra genç yıldızın takıma dönmesi planlanıyor.

SACHA BOEY'DEN GELEN HABER CAMİAYI SARSTI

Fransız sağ bek Sacha Boey'den gelen haberler gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaraylı taraftarlarda çok etkiye neden oldu. Futbolcunun ilk yarıyı kapatması ile ilgili alınan haber gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaray taraftarlarında moralleri önemli derecede bozdu. Futbolcu, Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçlarda sergilediği performansla taraftarları çok memnun etmişti. Yıldız futbolcunun sonrasında yaşadığı sakatlıklar dolayısıyla formunda düşüşler oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal