01.10.2021-16:12 (Son Güncelleme:01.10.2021-16:35)


1

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Olympique Marsilya karşılaşmasında Matteo Guendouzu ile tartışma yaşayan Galatasaraylı Patrick van Aanholt, mücadele sonrası futbolcuyla ilgili olay sözler paylaştı.



2

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, dün Fransa'da Olympique Marsilya ile karşı karşıya gelmişti. Olaylı maçtan Galatasaray, Fransız ekibiyle 0-0'lık beraberlik ile ayrılmıştı. Galatasaray'ın zorlu maçtan 1 puan aldığı maçın yankıları devam ediyor. Zorlu karşılaşma sona ererken, temsilcimiz Galatasaray aleyhine verilen penaltı kararı, VAR incelemesi sonucunda iptal edilmişti.



3

Hatta olaylı maçta tribünler de birbirine girmişti. Oyun çıkan olaylar nedeniyle duraklamak zorunda kalmıştı. Olaylı maçın yankıları ise sürmeye devam ediyor.



4

Olaylı maçın yankıları ise sürmeye devam ediyor. Zorlu maçın ardından Marsilya'nın Fransız futbolcusu Matteo Guendouzi ile tartışma yaşayan Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt'tan çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Futbolcunun yaptığı paylaşım spor ve futbol dünyasında çok yoğun bir etkileşim aldı.



5

Hollandalı futbolcu yaptığı paylaşımda, "VAR yanıldığını ispat ettikten sonra çenen hala çalışıyor. Ben o peruğu kafandan çıkarmadan önce rahatlaman gerek" ifadelerine yer verdi.



6

Hollandalı futbolcunun paylaşımı yoğun bir şekilde etkileşim yapıldı. Futbolcunun paylaşımı gerek Galatasaraylı taraftarlar gerek diğer taraftarlar tarafından çok yoğun bir şekilde beğeni aldı. Yıldız futbolcunun mesajı bu büyük ses getirdi. Taraftarlar yapılan paylaşımı yoğun bir şekilde beğeni ve yorum yağmuruna tuttular.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR