01.10.2021-14:39 (Son Güncelleme:01.10.2021-15:14)


1

Borussia Dortmund'un süper yıldızı Erling Haaland'dan, milli takımı çok yakından ilgilendiren haber geldi. Erling Haaland ile ilgili yaşanan son gelişme büyük gündem oldu.



2

Borussia Dortmund'un süper yıldızı Erling Haaland ile ilgili çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Borussia Dortmund Teknik Direktörü Marco Rose'nin yaptığı açıklamalarda süper yıldız Erling Haaland'ın sakatlığı nedeniyle Norveç Milli Takımı kadrosuna katılmayacağı açıklandı.



3

Marco Rose konuyla alakalı olarak, “Haaland'ın ağrıları çok şiddetli. Augsburg maçında yok. Onu şimdilik burada tutacağız ve önümüzdeki zamanı onun için nasıl iyi değerlendireceğimize bakacağız. Milli Takım ’a gitmiyor" açıklamalarında bulundu.



4

Diğer taraftan yıldız futbolcu Erling Haaland'ın ülkesi Norveç'ten konuyla ilgili olarak resmi açıklama yapıldı. Norveç cephesinden, "Haaland'ın Türkiye ve Karadağ'a karşı oynayıp oynamayacağı belirsiz ve Norveç ile Dortmund'un sağlık ekipleri yakın temas halinde olacak'' ifadelerine yer verildi.



5

Borussia Dortmund'un yıldız golcüsü Erling Haaland, sakatlığı dolayısıyla Norveç Milli Takımı kadrosuna katılmayacak. Borussia Dortmund teknik direktörü Marco Rose, Erling Haaland'ın sakatlığı nedeniyle Norveç Milli Takımı kadrosuna dahil edilmeyeceğini belirtti. Milli takıma katılamayacak olan futbolcu isim 8 Ekim'de oynanacak olan Türkiye-Norveç maçında forma terletemeyecek.



6

Norveç'te Alexander Sörloth da sakatlığı nedeniyle aday kadroda yer almamıştı. Bu anlamda 8 Ekim'de Milli Takımımıza karşı mücadele edecek olan Norveç Milli Takımı, 2 önemli golcüsünden mahrum olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR