12.11.2021-12:08 (Son Güncelleme:12.11.2021-12:29)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'a 2020-2021 sezonunda Çaykur Rizespor'dan transfer olan Oğulcan Çağlayan, Rizespor ve Galatasaray arasında çok büyük bir krize neden olmuştu.



2

Galatasaray ve Rizespor arasında transferi nedeniyle yaşanan olaylar sonrası lisansını uzun bir süre çıkaramayan 25 yaşındaki Oğulcan Çağlayan krizin tatlıya bağlanmasının ardından formasına kavuşmuştu.



3

Lisans probleminin çözülmesinin ardından formasına kavuşan Oğulcan Çağlayan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gözüne bir türlü girememesi nedeniyle lisans problemini çözmesine rağmen hayalini kurduğu formasına bir kez daha kavuşamamıştı.



4

Oğulcan Çağlayan'ın menajerinin Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde oyuncuna takım bulabilmek adına çalışmalarına başladığı öğrenilirken Oğulcan için eski takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü'nün talip olduğu öğrenildi.



5

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut'un Oğulcan Çağlayan'ı kadrosunda görmeyi çok istediği öğrenilirken Galatasaraylı yıldızın transferi için yönetimden istekte bulunduğu öğrenildi.



6

Gaziantep kulübü yetkililerinin Oğulcan Çağlayan'ın menajeri ile şartlar konusunda anlaşma sağladığı öğrenilirken menajeri aracılığı ile önümüzdeki günlerde sarı kırmızılı kulüp ile anlaşmak için masaya oturacağı ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR