12.11.2021-11:52 (Son Güncelleme:12.11.2021-12:13)


1

Galatasaray'ın transfer listesinde olan Samuel Kalu'dan olumlu haberler geldi. Fatih Terim'in istediği genç yıldız için futbolcunun menajeriyle görüşmeler sürüyor.



2

Sarı kırmızılılarda hücum hattına takviye doğrultusunda gümdeme aldığı futbolculardan birisinin de Samuel Kalu olduğu biliniyor. Samuel Kalu için menajerler vasıtasıyla yapılan görüşmeler sonucunda olumlu haberler geliyor. Galatasaray'a gelen haberler sarı kırmızılıları heyecanlandırdı.



3

Nijeryalı yıldızın menajeri William D'Avila nın yıldız futbolcunun Galatasaray'a transferi için yardımcı olmaya çalışacağı belirtildi. 24 yaşındaki yıldız futbolcunun, pek çok taliplisi bulunuyor. Yıldız futbolcu ağırlıklı olarka sağ kanatta, zaman zaman da forvet arkası ve solda görev yapabiliyor.



4

Samuel Kalu'yu takımın teknik direktörü Fatih Terim'in özellikle kadrosunda görmek istediği belirtiliyor. Fatih Terim'in 24 yaşındaki Nijeryalı futbolcu için yönetimle görüştüğü aktarılıyor.



5

Sarı kırmızılıların yaz transfer döneminde başlattığı gençleştirme operasyonuna da uyan Samuel Kalu, bu sezon pek forma şansı bulamadığı için takımı Bordeaux'dan ayrılmayı düşünüyor.



6

Samuel Kalu, Belçika'da Gent takımıyla sergilemiş olduğu performansla 2018 yılında Fransız ekibi Bordeaux'a transfer olmayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR