12.11.2021-10:28 (Son Güncelleme:14.11.2021-15:23)


1

Bir dönem Beşiktaş formasıyla adından sıkça söz ettiren isimlerden biri olan Veli Kavlak, yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle sessiz sedasız ortalardan kaybolmasının ardından yaşadıklarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



2

Beşiktaş'a geldiği dönemde piyasa değeri 750.000 euro civarında olan Veli Kavlak, siyah beyazlıların orta sahasında forma giydiği dönemde gösterdiği performanslarla birlikte piyasa değerini tam 7.25 milyon euroya kadar yükseltmeyi başarmıştı.



3

Yaşadığı sakatlık problemleri, yanlış ameliyatlar edildiği iddiaları gündeme zaman zaman düşerken sessizliğini korumaya devam eden Veli Kavlak, yıllar sonra yaşadığı bu süreçler ile ilgili çok çarpıcı itiraflarda bulundu.



4

Veli Kavlak : Futbola geri dönebilmek için yıllardır çabalıyorum. Ameliyatlar ve fizik tedavilere sahalara dönebilmek için devam ettim. Şu an hala ufak bir umudum var ve kolay olmayacağını biliyorum. Çok zor bir süreç olacak ama bir kez daha elimden geleni yapıp sahalara dönmeye çalışacağım.



5

Veli Kavlak : Benim sakatlık süreçlerimdeki en ilginç durum bir teşhis konulamaması oldu. Emar çekildikten sonra görüntülerden bir şey çıkmayınca bende üstüne gitmeye devam ettim böyle olunca ve tendonumun kopmuş olduğunu 4 yıl sonra öğrendim. Eğer bilseydim bu kadar yüklenmezdim. 4 yıl boyunca bu kadar üstüne gittiğim için bir süre sonra kolumda kasılmalar ve titremeler başladı. Bunu da durdurmak çok zor oldu. Sağlık ekibi bu olayın faciaya doğru ilerlediğini biliyordu ama tutumları ve davranışları beni gerçekten üzdü ama artık geçmişte kaldı. Şu an önemli olan yeniden sahaya dönebilmek. Bu hayalim devam ediyor ve yüzde yüzünüz ile sahada olmak istiyorsunuz, o ağrılarla oynamak gerçekten çok zordu benim için.



6

Veli Kavlak : Ben bir sporcuyum ve başıma bir sakatlık geldiği zaman gideceğim ilk yer doktordur ve gereken müdahaleler yapılır. Bana bir şey yok dendikten sonra devam ettim ama sürekli içimde oturmayan bir şeyler vardı. 4 yıl sonra konulan geç teşhis olayın buralara kadar gelmesine sebep oldu. Sonraki hikaye daha da farklı, inanılmaz şeyler oldu. 4-5 kere ameliyat oldum, kürek kemiğim kanatlanmaya başladı, kolda titremeler oldu, yeni bir semptom geldi. Çok farklı bir boyuta ilerledi. Ameliyattan bir gün önce doktor ceset üzerinde denemeler yaptı, kası dikmeye çalıştı, eski emarlarıma bakıldı. Gerçekten bir dram yani...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR