Galatasaraylı Mostafa Mohamed'in Yerine Sınava Giren Kişi Açıklamalarda Bulundu!

Galatasaraylı Mostafa Mohamed'in, Mısır'da kendisinin girmesinin gerektiği bir sınava arkadaşını göndermesiyle beraber soruşturma başlatılmıştı. Konuyla ilgili Mostafa Mohamed'in arkadaşı açıklamalarda bulundu.

26.01.2022-13:59 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-14:07)

Galatasaray'ın Mısırlı yıldızı Mostafa Mohamed ile ilgili yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı kırmızılıların yıldız futbolcusu Mostafa Mohamed ülkesi Mısır'da kendisinin girmesi gereken sınava arkadaşını sokmuştu. Futbolcunun arkadaşının yakalanmasıyla beraber hem yakalanan kişi hem de Mostafa Mohamed hakkında soruşturma başlatılmıştı. Yaşanan bu gelişmeler gündeme bomba gibi düşmüştü. Olaydan sonra ise Mostafa Mohamed'in arkadaşından açıklamalar geldi.

AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Mostafa Mohamed'in yerine sınava giren şahıs yaptığı açıklamada, 'Arkadaşımı kurtarmak istedim. Çünkü geleceği kaybolsun istemiyorum. O bizi Mısır milli takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda temsil ediyor.' şeklinde ifadelere yer verdi.


Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in yerine sınavda yakalanan şahsın yaptığı açıklamalar gerek Mısır basınında gerek Türk basınında gündem oldu. Olayla ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip edilmeye devam ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal