Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen'in Transferine Onay Çıktı!

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen hakkında kritik karar alındı. Futbolcunun transferine yönetim tarafından izin verildi.

26.01.2022-12:24 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-12:37)

Süper Lig devlerinden Trabzonspor bu sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla yoluna devam ediyor. Şampiyonluk yolunda Süper Lig'de önemli bir avantaj yakalayan takımda devre arasında transfer çalışmaları da hız kazanmış durumda. Bu anlamda Trabzonspor'da transfer anlamında pek çok önemli isim kadroya dahil edildi. Bordo mavililerde başka önemli isimlerin de dahil edilmesi planlanmakta. Transfer çalışmalarının sürdüğü takımda, takıma katılacak futbolcuların yanı sıra takımdan gönderilecek futbolcular da yoğun gündem. Trabzonspor'da bu anlamda takımdan gönderilmesi planlanan isimlerden birisi de Hüseyin Türkmen. Futbolcuyla ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Yönetim performansı yeterli bulunmayan Hüseyin Türkmen'in transferi için onay verdi.

PERFORMANSI YETERLİ BULUNMADI

Trabzonspor'da defans bölgesinde beklentileri karşılayamayan futbolcu Hüseyin Türkmen, bu sezon bordo mavililerde en çok eleştirilen isimlerden birisi haline gelmiş durumda. Performansıyla takımı ve taraftarların gözüne giremeyen futbolcu hakkında kritik karar çıktı. Trabzonspor yönetimi futbolcunun transferine izin verdi. Yönetim kurulu ile teknik ekip arasında yapılan görüşme sonucunda Hüseyin Türkmen'e bir teklif gelmesi halinde bunun değerlendirilmesi yönünde karar kılındı. Futbolcunun bu anlamda farklı takımlarla görüşmelere başlayacağı öğrenildi.


OYUNDAN ALINMIŞTI

Hüseyin Türkmen, Trabzonspor'un Süper Lig'de Giresunspor ile oynadığı mücadelenin 31. dakikasında oyundan alınmıştı. Futbolcu oyundan alınmasının ardından direkt soyunma odasına gitmişti ve daha sonraki antrenmanlara katılmamıştı. Futbolcuyla ilgili gelişmeler bu anlamda gerek Trabzonspor taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal