Galatasaraylı Marcao Trafik Kazası Geçirdi!

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Marcao, trafik kazası geçirdi. Futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu aktarılıyor.

13.01.2022-16:52 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-19:07)

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın deneyimli savunma futbolcusu Marcao çok talihsiz bir kaza geçirdi. Yıldız futbolcunun trafik kazası geçirdiği aktarıldı. Futbolcudan gelen haber gerek Galatasaray camiasını gerek futbolseverleri çok endişelendirdi.

BREZİLYALI KORKUTTU

Brezilyalı yıldız futbolcu Marcao'dan gelen haber gerek Galatasaray taraftarlarını gerek diğer taraftarları oldukça korkuttu. Galatasaraylı futbolcu Marcao'dan gelen haber yürekleri resmen ağza getirdi. Galatasaray'ın deneyimli futbolcusunun trafik kazası haberi büyük endişeye neden oldu.


SAĞLIK DURUMU İYİ

Galatasaray'ın yıldız stoperi Marcao geçirdiği trafik kazasından hasar almadan kurtuldu. Futbolcunun aracında maddi hasar meydana gelirken, sağlık durumunun ise iyi olduğu aktarılıyor.


GÜNDEME OTURDU

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Marcao'dan gelen haber gündeme bomba gibi düştü. Yıldız futbolcunun yaptığı kaza sosyal medyanın da gündemine oturdu. Futbolcuya başta Galatasaraylı taraftarlar olmak üzere pek çok taraftardan yoğun bir şekilde geçmiş olsun mesajları geldi. Futbolcu sosyal medyadan yaptığı kazanın görüntülerini paylaştı. Stoper ismin, aracının kaza görüntüleri gerek sosyal medyada büyük gündem haline geldi. Bu anlamda futbolcunun durumu yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal