Fenerbahçe Sakatlanan Mert Hakan Yandaş Hakkında Açıklama Yaptı!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Süper Lig'de oynayacakları Antalyaspor karşılaşması öncesinde yapılan hazırlıklarda yıldız futbolcusunun sakatlandığını açıkladı.

13.01.2022-16:26 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-16:26)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı Adana Demirspor mağlubiyeti ile kapatan Fenerbahçe, bu hafta yeni teknik direktörü İsmail Kartal yönetiminde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

MERT HAKAN YANDAŞ SAKATLIK GEÇİRDİ

Sarı lacivertli ekipte Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor deplasmanının hazırlıklarını sürdürürken gerçekleştirilen antrenmanda yıldız futbolcusu Mert Hakan Yandaş sakatlık geçirdi.


YAPILAN RESMİ AÇIKLAMADA...

Fenerbahçe Spor Kulübü, Mert Hakan Yandaş'ın sakatlığı ile ilgili olarak resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada ;

' Bugün antrenman sonrası hissettiği ağrı dolayısıyla Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapılan oyuncumuz Mert Hakan Yandaş’ın, sol kasığında ikinci derece zorlanma ve kanama bulguları tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. ' ifadelerine yer verilerek yıldız futbolcunun sakatlığı ile ilgili olarak bilgi verildi.

BU SEZON SERGİLEDİĞİ PERFORMANS

27 yaşındaki Mert Hakan Yandaş, bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplamda 18 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal