Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'nun yolunu kesmişlerdi: Şüpheliler gözaltına alındı

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Kupası'ndan elenen Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun otomobilinin önünü kesen 4 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

06.03.2024-18:32 - (Son Güncelleme: 06.03.2024-19:35)

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ın Fatih Karagümrük’ü konuk ettiği maçta Sarı Kırmızılılar rakibine yenilerek kupaya veda etmişti. Maçta performansıyla taraftarlardan tepki çeken Kerem Aktürkoğlu, evine giderken taraftarlarla tartışmıştı. O anın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Milli yıldızın yolunu kesmişlerdi

Öte yandan oynanan maçın ardından evine doğru otomobiliyle yola çıkan Kerem Aktürkoğlu, bir başka otomobilin içinde bulunanlarla Haliç köprüsü üzerinde başlayan Zeytinburnu'nda sonlanan yol verme tartışması yaşamıştı.  Şüpheliler, Zeytinburnu'nda, Kerem Aktürkoğlu’nu yolunu keserek durdurmuşlardı. Otomobilin içinde bulunan 4 kişi ile Kerem Aktüroğlu arasında sözlü tartışma yaşanırken, olay bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenmişti.

7 suç kaydı ortaya çıktı

Milli futbolcu Kerem Aktüroğlu’nun şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği tarafından soruşturma açıldı. Polis yaptığı incelemede, olaydan sonra kaçan otomobilin plakasını ve içindekilerin kimliklerini tespit etti. Şüpheliler düzenlenen operasyonla yakalandı. Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheliler K.D.(22), M.K.(37), S.T.(36) ve A.O.(39) olayla ilgili sorgulandı. Şüphelilerin daha önceden çok sayıda suç kayıtları olduğu belirlendi. Şüphelilerden M.K.’nin daha önceden huzur bozmak, kasten yaralama, tehdit gibi suçlardan 7 suç kaydının olduğu belirlendi. Gasp Büro Amirliğinde işlemleri yapılan şüpheliler olay sırasında karşılıklı hakaret olayının yaşandığını, ardından olay yerinden ayrıldıklarını söyledikleri öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. 

(DHA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal