TFF’den futbolseverlere jest: Her hafta iki maç YouTube'dan canlı yayınlanacak!

Türkiye Futbol Federasyonu, futbolseverler için önemli bir jest de bulundu. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'den her hafta 1 maçın düzenli olarak federasyonun YouTube hesabından yayınlanacağını duyurdu.

06.03.2024-15:34 - (Son Güncelleme: 06.03.2024-17:58) TFF’den futbolseverlere jest: Her hafta iki maç YouTube'dan canlı yayınlanacak!

Haber7’den ulaşılan bilgilere göre, Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig için düzenlenen maçları hakkında bir açıklama yayınladı. Federasyonun kendi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada iki ligden birer maçın her hafta TFF'nin kurumsal YouTube hesabından canlı yayınlanacağını açıkladı.

İlk test bugün yapıldı!

Yeni alınan karara göre, canlı yayın için ilk testin Kastamonuspor-Sarıyer maçında yapılacağı belirtildi. Maç bugün 14.00’da yayınlandı. Kastamonu spor oyuncusu Okan Eken’in penaltı golüyle maçı önde tamamladı.

Maçlar naklen canlı yayınlanacak!

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'den her hafta 1 maçın düzenli olarak federasyonun YouTube hesabından yayınlanacağını duyurdu.

TFF’nin kendi sitesi üzerinden aktardığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Test yayınlarının tamamlanmasının ardından TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de mücadele eden tüm kulüplerin her hafta en az birer maçının canlı yayınlanmasıyla, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de birbirinden yüksek mücadelenin olduğu maçların izlenirliğinin ve kulüplere olan ilginin artırılması, ayrıca bu liglerde oynayan yetenekli futbolcuların da tüm dünyada futbolseverler tarafından izlenebilmesinin sağlanması hedefleniyor."


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal