Galatasaraylı Futbolcular Koronavirüs Salgınına Yakalandı!

Galatasaray, Patrick van Aanholut'un Hollanda'da yaptırdığı Koronavirüs testinin pozitif olduğunu ve tecrübeli futbolcunun ülkesinde tedavi sürecine başladığını duyurdu. Ayrıca Fatih Öztürk'ün ve Alpaslan Öztürk'ün de testi pozitif çıktı.

04.01.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-09:50)

Sarı kırmızılıların Hollandalı futbolcusuyla ilgili gelen haber gerek Galatasaray takımını gerek Galatasaraylı taraftarları endişelendirdi. Galatasaray'a sezon başında Crystal Palace takımından transfer olan Hollandalı futbolcunun tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına yakalandığı öğrenildi. Futbolcuyla ilgili yaşanan gelişmeleri sarı kırmzılılar resmi açıklama ile aktardı.
Süper Lig'in 20. haftasında Giresunspor'u konuk edecek olan sarı kırmızılılarda Patrick van Aanholt'dan sarı kırmızılılara kötü haber geldi. Galatasaray, tecrübeli futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirtti. Hollanda'daki karantina süresi cuma günü dolacak olan Van Aanholt aynı, gün yapılacak test sonucunun negatif çıkması halinde İstanbul'a dönebilecek. Ayrıca son gelen bilgilere göre Alpaslan Öztürk'ün ve Fatih Öztürk'ünde koronavirüse yakalandığı öğrenildi.


TAKIMDAN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, ''Hissettiği belirtiler sonrası ülkesi Hollanda’da yaptırdığı Covid-19 PCR testinde pozitif sonuç görülen Patrick van Aanholt’un izolasyon ve tedavi sürecine başlandı. Hollanda’daki karantina süresi cuma günü dolacak olan oyuncumuzun, aynı gün yapılacak test sonucunun negatif çıkması durumunda İstanbul’a dönmesi planlanıyor.' ifadelerine yer verildi. Galatasaraylı futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek Galatasaray takımını gerek Galatasaraylı taraftarları endişelendirdi.



TARAFTARLARDAN YOĞUN DESTEK GELDİ

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Patrick Van Aanholt'un ve Fatih Öztürk ile Alpaslan Öztürk'ün koronavirüs salgınına yakalanmasının ardından gerek Galatasaray camiasından gerek Galatasaray takımından futbolculara yoğun destek geldi. Futbolculara sosyal medya üzerinden yoğun bir şekilde geçmiş olsun mesajları geliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal