Hürriyetspor - Kuştepe Gençlikspor Maçında Yaşananlar Gündeme Oturdu!

Hürriyetspor - Kuştepe Gençlikspor karşılaşmasında rakibine tekma attığı için kırmızı kartla oyun dışı kalan Hürriyetsporlu futbolcu bu sefer yerde yatan rakibi Umut Karakaş'ın yüzüne tekmeyle saldırdı.

04.01.2022-09:25 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-09:25) Hürriyetspor - Kuştepe Gençlikspor Maçında Yaşananlar Gündeme Oturdu!

Kırklareli 1'inci Amatör Ligi B Grubu'nda Büyükmandıra Belediye Stadı'nda Hürriyetspor ile Kuştepe Gençlikspor arasında oynanan maçta yaşananlar gündeme damga vurdu.
Mücadelenin 40'ıncı dakikasında Hürriyetsporlu futbolcu rakibi Umut Karakaş'a tekme atınca, hakem Ömer Şıvka tarafından kırmızı kartla oyundan çıkarıldı. Kırmızı kart gören Hürriyetsporlu futbolcu bu sefer aldığı tekmeni etkisiyle yerde yatan rakibi Umut Karakaş'ın yanına giderek yüzüne vurdu. Yüzüne aldığı tekmeyle kendinden geçen Umut Karakaş, ambulansla Babaeski Devlet Hastenesi'ne gitti.


FUTBOLCUDA KIRIKLAR ORTAYA ÇIKTI

Yüzüne tekme alan futbolcunun çene ve elmacı kemiğiyle burunda kırıklar, sol gözünün altında ise 2 santimetre yırtık olduğu ortaya çıktı. Umut Karakaş, buradaki tedevisinin ardından Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilip tedaviye girdi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kuştepe Gençlikspor yönetim kurulu üyesi İbrahim Meriç, olaydan büyük üzüntü yaşadıkları ifade ederek attıkları golden sonra rakiplerinin sertleştiğini açıkladı.
Meriç yaptığı açıklamada, '"Rakip takım oyuncusu bizim oyuncumuz Umut Karakaş'a uçarak tekme atınca kırmızı kart gördü. Oyuncumuz yerde kıvranırken, bu kez de gelip yüzüne tekme attı. Tekmenin sesini biz 50 metre uzaklıktan duyduk. Yerde yatan futbolcunun yüzüne tekme atmak resmen cinayete teşebbüs. Olayın ardından takımı sahadan çekmek istedik ama hakem oynattı. Maçı 3-0 kazandık. Maç bitince tüm takım olarak Babaeski Devlet Hastanesi'ne gittik. Yüzüne tekme atılan oyuncumuz ve diğer tüm oyuncularımız da bireysel olarak şikayette bulundu. Hukuki yollara başvuracağız' şeklinde konuştu


HUKUKİ İŞLEM BAŞLATILDI

Takımdan yapılan açıklamada olayla ilgili olarak adli yollara başvurulduğu öğrenildi. Yapılan açıklamada, 'Hürriyet deplasmanında yerde duran oyuncumuz Umut Karakaş'ın yüzüne çok sert bir şekilde tekme atan Hürriyetspor oyuncusu en ağır cezayı alması için kulübümüz ve avukatlarımızla gereken tüm adli işlemler başlatılmıştır. Futbol dostluk ve kardeşlik çerçevesi içinde geçen bir oyundur. Yenmenin ve yenilmenin önemsiz kaldığı bu karşılaşma, amatör futbol tarihine kara leke olarak kazındı. Futbolcumuz ve kardeşimiz Umut Karakaş'a acil şifalar diliyoruz.' ifadelerine yer verildi.


BAŞKANDAN ÖZÜR GELDİ

Hürriyetspor Başkanı Ersin Uyanık maçın ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada karşı takımın futbolcusuna tekme atılmasını kınadı ve özür diledi. Başkan açıklamasında, 'Bugün oynanan maçta saha içinde yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüz. Kuştepe Gençlikspor yönetiminden özür diliyoruz. Futbolcu kardeşimiz Umut Karakaş'a yapılanı esefle kırıyoruz. Böyle olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Yönetim olarak geçmiş olsun ziyaretine en yakın zamanda geleceğiz' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal